En çok çıkmasını istediğiniz oyunlar

Zula'ya bu bile az gelir.

Sen nasıl böyle konuşursun hadsiz o Zula bir kere ş!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bence Rockstar ilk önce GTA 4'e el atmalı oyun oynanmıyor rezalet bir optimizasyon var oyun çok iyi ama oynanmıyor.

Son aylarda az da olsa bir geliştirilme oldu oyunda gözle görülür kasma ya da drop yaşamadım. GTA IV konusu açılmışken aslında hala mobil versiyonunu bekliyorum. 10. yılında belki çıkarırlar dedim ama hiçbir şey yapmadılar.

The Last Of Us 2 gömünce yediğim tepki.

Allah mobil oynayacak kadar düşürmesin hocam artık Bandicam ile çekilmiş GTA 4 izleriz 12 yaşındaki arkadaşlarımızdan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
The Last of Us 2 gömünce yediğim tepki.

Ama oyun coh eyi!

Payday 3, Devil May Cry 6, Call of Duty Black Ops ColdWar (tam sürümü), Cyberpunk 2077, The Witcher 4,rdr 3, Fifa 2021, Watch Dogs legion (çıkmış olabilir), tabii kide Battlefield, Lol Wild Rift'dır.

Payday 3, Devil May Cry 6, Call of Duty Black Ops ColdWar (tam sürümü), Cyberpunk 2077, The Witcher 4,rdr 3, Fifa 2021, Watch Dogs legion (çıkmış olabilir), tabii kide Battlefield, Lol Wild Rift'dır.
Legion çıktı, pek beğenmiyorlar. Oynamadım bilmiyorum.

Sekiro 2 çıksa harika olur defalarca bitirdim o kılıç sesi için hala arada açar boss fight izlerim Youtube'dan. NFS Underground 2 ve GTA Vice City REMAKE efsane olur. Bir de bir sonraki CS oyunu nasıl olur çok merak ediyorum.

Çıkmasını değil de PC'ye gelmesini beklediğim de çok oyun var. God of War, Last of Us, Ghost of Tsushima, Uncharted. Gelseler de oynasak be.

GTA 4 optimizasyonu çöp. Yüksek ayarlarda 60 FPS, düşük ayarlarda 20 FPS. bence bir Remastered yapmalılar ama PC portunun optimizasyonu iyi olmalı.

GTA 4 çok güzel bir oyun. Ama oyunda koşarken kapılardan giremiyorum bazen. Oyunu hala da oynuyorum.
Legion çıktı, pek beğenmiyorlar. Oynamadım bilmiyorum.

Dost Kayaoğlu'nun Watch Dogs Legion oyununda sevmediği özelliklerden biri karakter tasarımları.

Madem hortlatılmış bizde yazalım en çok beklediğim oyun Half-Life 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…