En çok hangi oyunda hile ile karşılaştınız?

En çok hangi oyunda hile ile karşılaştınız?

• CS:GO

• VALORANT

• LOL

• R6

• PUBG

• GTA

• Minecraft

• Battlefield 1

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Minecraft crack kullandıysanız hileyle karşılaşmak normal ama premium sunucularda hile çok nadir.

CS:GO'de karşılaşmıştım oda malum aralıksız mevlana gibi dönüp AWP ile vuranlar...

S4 League Market hilesi vardi bir ara tüm sw hileydi. Sonra herkes itc kullanmaktan ban yemisti ve bir daha kullanmayacagimiza söz vererek geri acmistik.

S4 League Market hilesi vardi bir ara tüm SW hileydi. Sonra herkes itc kullanmaktan ban yemisti ve bir daha kullanmayacagimiza söz vererek geri acmistik.
Çocukluğumun oyunu ondan aldığım zevki alabildiğim oyun hatırlamıyorum bile... Chaser mod oynarken ne hileler vardı tek dagger sallamada haritayı siliyordu .

Çocukluğumun oyunu ondan aldığım zevki alabildiğim oyun hatırlamıyorum bile... Chaser mod oynarken ne hileler vardı tek dagger sallamada haritayı siliyordu .
Oyunun son gününde bile o hile vardi O değil bu S4 League, Valve'nin falan olsa turnuvaları ne guzel olurdu.

Valorantta Mevlana ile oynayan adam vardı ticket atmama rağmen ban yememişti sinirlenip bende Mevlana açıp 3 ay öyle oynamıştım .)

Ankette yer almıyor ama zamanında Wolfteam oynarken sayamayacağım kadar çokça hile vardı.

Wolfteam nerede lan?*
Şöyle bir liste olacak Wolfteam olmayacak.
Ben bile hile yaptım ki oyunlarda hileye sonuna kadar karşıyımdır.
Ne günlerdi adamın ayağına sıkardım kafasına giderdi mermi vay be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…