Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #11 Among us, Brawl Stars, Minecraft, Asphalt oyunları. Ben bunları izliyorum. Son düzenleme: 1 Nisan 2021
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #12 yYusuffs dedi: Among us, Brawl Stars, Minecraft, Asphalt oyunları. Ben bunları izliyorum yaşım 11. Genişletmek için tıkla... 11 yaşında olduğunu söyleme banlanırsın
yYusuffs dedi: Among us, Brawl Stars, Minecraft, Asphalt oyunları. Ben bunları izliyorum yaşım 11. Genişletmek için tıkla... 11 yaşında olduğunu söyleme banlanırsın
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #13 ddr1 dedi: 11 yaşında olduğunu söyleme banlanırsın Genişletmek için tıkla... Neden banlansın ki? Geç doğmak suç mu?
ddr1 dedi: 11 yaşında olduğunu söyleme banlanırsın Genişletmek için tıkla... Neden banlansın ki? Geç doğmak suç mu?
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #14 Vardem dedi: Neden banlansın ki? Geç doğmak suç mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama yaşı küçük Vardem dedi: Neden banlansın ki? Geç doğmak suç mu? Genişletmek için tıkla... Bende o yaşlardayım ama söylemiyorum bak
Vardem dedi: Neden banlansın ki? Geç doğmak suç mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama yaşı küçük Vardem dedi: Neden banlansın ki? Geç doğmak suç mu? Genişletmek için tıkla... Bende o yaşlardayım ama söylemiyorum bak
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #15 ddr1 dedi: Hayır ama yaşı küçük Bende o yaşlardayım ama söylemiyorum bak Genişletmek için tıkla... Ben diyorum neden sen diyorsun öyle işte. Her ne kadar forumda 13+ yaş sınırlaması olsa da bu forumda yaşı daha küçük olduğu bilinen arkadaşlar var.
ddr1 dedi: Hayır ama yaşı küçük Bende o yaşlardayım ama söylemiyorum bak Genişletmek için tıkla... Ben diyorum neden sen diyorsun öyle işte. Her ne kadar forumda 13+ yaş sınırlaması olsa da bu forumda yaşı daha küçük olduğu bilinen arkadaşlar var.