En çok izlenen videonun izlenme saatlerini görme

graphic

Kilopat
Merhaba, böyle bir şey var mı bilmiyorum fakat şöyle ki; YouTube kanalımda en çok izlenen birkaç video var ve ben bu videonun en çok hangi saatlerde izlendiğini merak ediyorum. Studio'da böyle bir alan var mı acaba? Video analytics ve gelişmiş mod a bakıyorum göremedim farklı bir yer var mı yoksa böyle bir şey yok mu?

Teşekkürler.

Dipnot: Amacım ortalamayı alıp bundan sonraki ekleyeceğim videoları o saat aralıklarında eklemek.

Merhaba, böyle bir şey var mı bilmiyorum fakat şöyle ki; YouTube kanalımda en çok izlenen birkaç video var ve ben bu videonun en çok hangi saatlerde izlendiğini merak ediyorum. Studio'da böyle bir alan var mı acaba? Video analytics ve gelişmiş mod a bakıyorum göremedim farklı bir yer var mı yoksa böyle bir şey yok mu?

Teşekkürler.

Dipnot: Amacım ortalamayı alıp bundan sonraki ekleyeceğim videoları o saat aralıklarında eklemek.
Mrbeast in viewstats diye sitesi var, kanalınız o siteye ekli mi? Bir bakın derim: YouTube Channel Statistics - Viewstats

Teşekkürler.

YouTube stüdyoda kitle kısmında olması gerekiyor.

YouTube stüdyoda kitle kısmında olması gerekiyor.

göremiyorum :(

vidIQ ile görülebiliyor sanırım.

ücretlide olabilir ücretsiz versiyon var malesef göremiyorum.

Mrbeast in viewstats diye sitesi var, kanalınız o siteye ekli mi? Bir bakın derim: YouTube Channel Statistics - Viewstats

buraya geçen gün farklı bir şey için baktım kanalı arattım çıkmadı 2.5 aylık bir kanal yeni yani o yüzden olabilir mi ? veya biz mi eklememiz gerekiyor oraya ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı