B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 12 Eylül 2021 #61 Lanet 7 Eylül gününde hem işten kovulup üstüne kripto paraların çakılması ile 3500 dolar zarar etmeme.
Lanet 7 Eylül gününde hem işten kovulup üstüne kripto paraların çakılması ile 3500 dolar zarar etmeme.
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.838 Makaleler 4 Çözümler 1 12 Eylül 2021 #62 Sokakta birileri yer içerken, çöpten kutu toplayan babasının yanında bekleyip sessizce masum bakan her kız çocuğunu gördüğümde ağlayasım gelir.
Sokakta birileri yer içerken, çöpten kutu toplayan babasının yanında bekleyip sessizce masum bakan her kız çocuğunu gördüğümde ağlayasım gelir.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.348 Çözümler 3 12 Eylül 2021 #63 En çok değil de. 3-4 sene önce o zaman olgun değildim o kadar. Şirinevler üst geçitte bir adamın yüzü mü gözü mü ne kanıyordu. Yüzü kandı Full. Kimse yardım etmiyordu.Sonra biri el attı.
En çok değil de. 3-4 sene önce o zaman olgun değildim o kadar. Şirinevler üst geçitte bir adamın yüzü mü gözü mü ne kanıyordu. Yüzü kandı Full. Kimse yardım etmiyordu.Sonra biri el attı.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 12 Eylül 2021 #64 Son 2 yılda kendime hiçbir şey katamamama, aptal gibi kuzenimden hoşlanmama, ailemin yanından uzaklaşacağıma üzüldüm.
Son 2 yılda kendime hiçbir şey katamamama, aptal gibi kuzenimden hoşlanmama, ailemin yanından uzaklaşacağıma üzüldüm.