Sürprizbozan En çok ölümüne üzüldüğüm 5 oyun karakteri

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LEGENDEGOİST

Hectopat
Makaleler
1
1-) Joel Miller
The Last Of Us 1 oyunun ana kahramanı olan Joel Miller ilk oyunda Ellie'yi kurtarmak için Ateşböceklerin sığınağında herkesi öldürüyor. 2.oyunun kahramanlarından olan aynı zamanda Abby'nin babası öldürdüğü için 2.oyunda trajik bir şekilde öldürülüyor. Ölümünü beklemediğim ve harcandığını düşündüğüm bir karakter.
2-)Arthur Morgan
Red Dead Redemption 1'in öncesinde geçen Red Dead Redemption 2'de ana kahramanımız olan Arthur Morgan tüberkuloza yakalanıyor. Oyun sonunda ise güneşe bakarken ölmesi üzüldüğüm anlardan birisiydi.
3-) Lee evereet
Elraen sayesinde keşfettiğim bu oyunda zombi salgını sonrasında hayatta kalan kahramanımız küçük bir kız ile tanışıyor. Clementine annesi ve babasını bulmak için saklandıkları evden ayrılınca onu aramaya çıkan Lee ısırılıyor. Son anına kadar Clementine'yi bulmak için çaba gösteriyor. En sonda Clementine'yi kurtarıyor ancak kendisi ölüyor veya zombiye dönüşüyor. Ölümüne baya üzüldüğüm üzüldüğüm bir karakterdir.
4-) Kyle Crane
Harranı istila eden zombi virüsünün tedavisini bulmak için Harran'a geliyor. The Following DLC'sinde ölmesi veya ecele dönüşmesine baya üzülmüştüm. Böyle bir sonu haketmiyordu.
5-)Ghost
Oynadığım ilk oyunlardan olan COD Modern Warfare 2'de ilk bakışta bu aynı ben dediğim karakterin son anda oynadığımız karakteri kurtarmak için Shepperd uçağına kadar bizi taşıyor ama Shepperd ikimizde orada katlediyor. Hiç beklemediğim bir sondu. Ölmesine baya şaşırmıştım.
Benim sıralamam böyle sizin nasıl?

1-) joel miller.
The Last of Us 1 oyunun ana kahramanı olan joel miller ilk oyunda Ellie'yi kurtarmak için ateşböceklerin sığınağında herkesi öldürüyor. 2.oyunun kahramanlarından olan aynı zamanda Abby'nin babası öldürdüğü için 2.oyunda trajik bir şekilde öldürülüyor. Ölümünü beklemediğim ve harcandığını düşündüğüm bir karakter.
2-)Arthur Morgan.
Red Dead Redemption 1'in öncesinde geçen Red Dead Redemption 2'de ana kahramanımız olan Arthur Morgan tüberkuloza yakalanıyor. Oyun sonunda ise güneşe bakarken ölmesi üzüldüğüm anlardan birisiydi.
3-) lee evereet.
Elraen sayesinde keşfettiğim bu oyunda zombi salgını sonrasında hayatta kalan kahramanımız küçük bir kız ile tanışıyor. Clementine annesi ve babasını bulmak için saklandıkları evden ayrılınca onu aramaya çıkan lee ısırılıyor. Son anına kadar Clementine'yi bulmak için çaba gösteriyor. En sonda Clementine'yi kurtarıyor ancak kendisi ölüyor veya zombiye dönüşüyor. Ölümüne bayağı üzüldüğüm üzüldüğüm bir karakterdir.
4-) kyle crane.
Harranı istila eden zombi virüsünün tedavisini bulmak için Harran'a geliyor. The following DLC'sinde ölmesi veya ecele dönüşmesine bayağı üzülmüştüm. Böyle bir sonu hak etmiyordu.
5-)ghost
Oynadığım ilk oyunlardan olan CoD Modern Warfare 2'de ilk bakışta bu aynı ben dediğim karakterin son anda oynadığımız karakteri kurtarmak için shepperd uçağına kadar bizi taşıyor ama shepperd ikimizde orada katlediyor. Hiç beklemediğim bir sondu. Ölmesine bayağı şaşırmıştım.
Benim sıralamam böyle sizin nasıl?

Arthur neden ölüyor RDR3 hani çıkıyordu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Noble Six'in ölümü de üzmüştü beni. Gerçi direk bütün Noble Team 1 üye hariç ölüyordu. Halo Reach'in sonu üzücüydü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı