QuasarWhisper
Megapat
- Makaleler
- 1
Sizin kullandığınız ve önerdiğiniz para kazandıran ve güvenilir uygulamaları öğrenmek isterim.
Anketlerle cüzi bir miktarda para kazanılabiliyor, illa illegale gerek yok. Ama çok da kazanç sağlamaz. 40-50 lira için 5 saat vermeye gerek var mı tartışılır?
Banka fırsatları oluyor mobil uygulamalar üzerinden. Onları takip ederek para kazanmışcasına güzel indirimlerden yararlanabilirsiniz.
Örneğin Papara cashback.
Bu tür yollarla para kazanmak çok verimsiz zamanında çok fazla denediğim olmuştu. İnternet de freelancer olarak kendi olan bir yeteneğini kullanıp para kazanmak çok daha iyi.
Dediğim gibi anketler de çok fazla verimsiz. Tek kullandığım Google ödüllü anket oda 3 yıldır bekliyorum bakalım gelecek mi...
CS:GO kasa açın (!)
Ben surveymonkey üzerinden oldukça para kazandım. Bu işi, boş vakti olan öğrenciler yapmalı. Eli kolu tutan bir mezunsanız, tam zamanlı bir işten daha fazla para kazanabilirsiniz.
Bu nedenle, konu sahibine bunu önermeye devam ediyorum. Freelancer olarak da iş bulunabilir, ancak konu sahibi mobil uygulamalar istediği için o kısmı atladım.
Bu arada ironi yapmışsınız ama kasa açmak yerine haftalık kasa alıp satımı yapmak gerçekten iş görüyor.
Bu arada dediğiniz uygulamayı indirdim de hala kazanç sağlar mı biraz konu bütünlüğüne katkı sağlamayacak da
Forum içi ve dışı ziyaretçilere katkı sağlar öyle demeyin.
Şu anki anketler biraz kafa ütülüyor. İyi vakit ayırmanız lazım diyeyim.
Hocam bu arada, survey monkey anket oluşturma platformu tamam ama, bundan tam olarak nasıl para kazanılıyor? Ve ya başka önerdiğiniz uygulama var mı?
Bana zamanında anket geliyordu, 15-20 dakika üzerinde durup çözüyordum. Günde 2-3 tane geldiği oluyordu. Ama siteye girmeyeli 3-4 sene oluyor o yüzden şu an nasıldır bilmiyorum.
Google anketlerinde bakabilirsiniz. Google Play içi kullanılabilir para veriyordu. O parayla da fatura ödemelerini yapabiliyorsunuz.
Hocam o da çok nadiren anket yolluyor. Ne yapmalıyım ki? :/ Tabii kusursuz bir çözüm beklemiyorum ama gerçekten 1 yılı aşkındır bekleyen vardir ve anket gelmemiştir onlara da. Eskiden gelirdi pandemide az az gelmeye başladı.
Hocam nadir anket yolladığı doğrudur, ona yapacak bir şey yok. Türkiye raporu uygulamasına göz atabilirsiniz. O da arada sırada anketler yolluyor, denk gelen ankete basarsınız.
Brave browser var hocam. Reklam gönderiyor. Tıkladığınız zaman BAT token veriyor. Bunu da ister kartınıza aktarın, istersen coin alın.
Bunu biraz araştırın derim.
BAT Türkiye'den kaldırılmadı mı?