En çok parası olan iş nasıl bulunur?

732017

Decipat
Arkadaşlar son 1 haftadır iş aradım. Dün bir yerde çalışmaya başladım 400 verdiler. Ben minimum 500 iş arıyorum günlük. Bugün başka yere gittim ve 300 verdiler. Delireceğim çevremde başka iş de yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Okula param olmadan gidemem. Nerelerde arayabilirim işi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek olarak CNC operatörlüğü yapabilirsiniz. 30k maaş ve dükkan açarsanız işi ve çöpü para demir olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar son 1 haftadır iş aradım. Dün bir yerde çalışmaya başladım 400 verdiler. Ben minimum 500 iş arıyorum günlük. Bugün başka yere gittim ve 300 verdiler. Delireceğim çevremde başka iş de yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Okula param olmadan gidemem. Nerelerde arayabilirim işi?

Tarla veya meyve bahçeleri varsa gündelikçi olarak gidebilirsin, 400'den çok daha yüksek paralar kazanırsın ama o tip işler hem çok ağır olur hem de bulup gitmesi zor, çevreye sormak lazım.

Tekstil, sanayi varsa oralara git 300,400 ne köle mi çalıştiriyorlar.

Çocuk, haliyle parayı elden alıyor. Sigorta vs yok. 300 400 normal tutarlar. Bir yetişkinden ucuza çalışacak haliyle.
Hocam taşeron birisinin aracılığı ile sanayi tarzı yerlere gidiyorum sabah 8.30 bazen 9'dan 7 ye kadar 700 alıyorum benim için yine düşük bir ücret ama taşeron napalim

Bence günlük işlerde çalışabilirsin. Sahibindene gir, günlük iş diye arat. Şehrini ilçesini gir ve günlük işlere gir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı