En Çok Telefon mu, Bilgisayar mı Kullanıyorsunuz?

Her ikisinide eşit kullanıyorum. Örneğin rainbow six oynuyorsam öldüğümde beklerken telefondan ya sosyal'e, instagram veya youtubea bakarım.

Pc açıkken telefonada beraber bakıyorum. (tabi o da işte rekabet,rekabetçi oynarken öldüğüm zaman)
Her ikisinide eşit kullanıyorum. Örneğin rainbow six oynuyorsam öldüğümde beklerken telefondan ya sosyal'e, instagram veya youtubea bakarım.
Sen de benle aynı kafadansın.

Anladığım kadarıyla, PC mi yoksa telefon mu almak konusunda kararsız kalmışsın. Öncelikle kendini başkalarına göre düzenleme. Herkesin kendi hayatı, kendi tercihi. PC de telefonda önemli ihtiyaçlardır. Hangisini çok kullanacaksan onu almalısın. %99.9 PC kullanırım ben. Telefondan yaptığım birkaç şey var; alarmını kullanmak, gelen aramaları açmak, arama yapmak, hotspotunu açmak ve Whatsupp'u PC'ye bağlamak.

En çok telefon kullanıyorum. Sosyal medyaya bakmak için telefon kullanırken, oyun oynamak ve ders çalışmak için bilgisayar kullanıyorum.

Bilgisayar yanımdaysa bilgisayarla ilgilenirim. Telefonun pilini eskitmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…