N noobaley Decapat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 19 14 Eylül 2018 #11 Çok Sinirli Biri dedi: Diablo 2 tam bir baş yapıt defalarca oynadım. Genişletmek için tıkla... Benimde oynamışlığım var diablo 2 yi. Ama 100 saat oynamadım. İzometrik oyunlar beni çok nadiren bağımlısı yapabiliyor.
Çok Sinirli Biri dedi: Diablo 2 tam bir baş yapıt defalarca oynadım. Genişletmek için tıkla... Benimde oynamışlığım var diablo 2 yi. Ama 100 saat oynamadım. İzometrik oyunlar beni çok nadiren bağımlısı yapabiliyor.
Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 14 Eylül 2018 #12 noobaley dedi: O oyun RPG oyunu değil yalnız.[emoji1] Genişletmek için tıkla... RPG roleplay game demek degil mi? Roleplay game diye geciyor.
noobaley dedi: O oyun RPG oyunu değil yalnız.[emoji1] Genişletmek için tıkla... RPG roleplay game demek degil mi? Roleplay game diye geciyor.
N noobaley Decapat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 19 14 Eylül 2018 #13 Shadowslayer dedi: RPG roleplay game demek degil mi? Roleplay game diye geciyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş o bildiğin dövüş oyunu, nesin de role playing var. RPG derken Fallout veya FİNAL FANTASY gibi oyunları kastediyoruz.
Shadowslayer dedi: RPG roleplay game demek degil mi? Roleplay game diye geciyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş o bildiğin dövüş oyunu, nesin de role playing var. RPG derken Fallout veya FİNAL FANTASY gibi oyunları kastediyoruz.
Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 14 Eylül 2018 #14 Bana oyun türleriyle gelme. Oyun cahiliyim ben.
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #15 Drakensang. Serefsize 4.5 yılımı heba ettim sonra oyunu bok ettiler.