erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #11 Berk Count dedi: Cringe değil de en sinir olduğum Origins sonrası bütün AC’ler. Genişletmek için tıkla... Her oyuna sinir olabilirsiniz, örneğin bir özelliğine falan.
Berk Count dedi: Cringe değil de en sinir olduğum Origins sonrası bütün AC’ler. Genişletmek için tıkla... Her oyuna sinir olabilirsiniz, örneğin bir özelliğine falan.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #12 Forspoken (Bilen bilir).
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #13 Berk Count dedi: Anime oyunu derken? Bir örnek verir misin? Genişletmek için tıkla... Genshin var hocam.
Berk Count dedi: Anime oyunu derken? Bir örnek verir misin? Genişletmek için tıkla... Genshin var hocam.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2023 #14 Berk Count dedi: Anime oyunu derken? bir örnek verir misin? Genişletmek için tıkla... Genshin Impact,Doki Doki Literature Club.
Berk Count dedi: Anime oyunu derken? bir örnek verir misin? Genişletmek için tıkla... Genshin Impact,Doki Doki Literature Club.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #15 En cringe oyun değil de sırf Türk yapımı diye oyunu en iyi oyun yapan kişileri cringe buluyorum.
verone Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #16 Movie star planet (msp) bence. Oynayan kaldı mı? Bilmiyorum. Çocukken oynardım kendimden tiksiniyorum
Movie star planet (msp) bence. Oynayan kaldı mı? Bilmiyorum. Çocukken oynardım kendimden tiksiniyorum
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 23 Temmuz 2023 #17 yus4ff dedi: Genshin Impact,Doki Doki Literature Club. Genişletmek için tıkla... İki oyunun da birbiriyle uzaktan yakından alakası yok. Sırf “anime” temalı diye hepsi aynı değil.
yus4ff dedi: Genshin Impact,Doki Doki Literature Club. Genişletmek için tıkla... İki oyunun da birbiriyle uzaktan yakından alakası yok. Sırf “anime” temalı diye hepsi aynı değil.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2023 #18 verone dedi: Movie star planet (msp) bence. Oynayan kaldı mı? Bilmiyorum. Çocukken oynardım kendimden tiksiniyorum Genişletmek için tıkla... MSP değilde BSP oynuyordum ben lanet olası oyun. Berk Count dedi: İki oyunun da birbiriyle uzaktan yakından alakası yok. Sırf “anime” temalı diye hepsi aynı değil. Genişletmek için tıkla... Tamam bende anime temalı oyunları sevmiyorum zaten.
verone dedi: Movie star planet (msp) bence. Oynayan kaldı mı? Bilmiyorum. Çocukken oynardım kendimden tiksiniyorum Genişletmek için tıkla... MSP değilde BSP oynuyordum ben lanet olası oyun. Berk Count dedi: İki oyunun da birbiriyle uzaktan yakından alakası yok. Sırf “anime” temalı diye hepsi aynı değil. Genişletmek için tıkla... Tamam bende anime temalı oyunları sevmiyorum zaten.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 23 Temmuz 2023 #19 yus4ff dedi: MSP değilde BSP oynuyordum ben lanet olası oyun. Tamam bende anime temalı oyunları sevmiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ön yargıyı kırmak istedim sadece anime diye bir oyun sınıflandırılmamalı demek istedim.
yus4ff dedi: MSP değilde BSP oynuyordum ben lanet olası oyun. Tamam bende anime temalı oyunları sevmiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ön yargıyı kırmak istedim sadece anime diye bir oyun sınıflandırılmamalı demek istedim.
3 383607 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 428 23 Temmuz 2023 #20 Zula ve benzeri para yatır kazan çöp oyunlar.