teknoloji_sevdalısı Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 462 26 Temmuz 2018 #11 Aile dışında doğum günümü kutlayan olmadı. Neyse melankoliye bağlamayacağım...[emoji1] Doğum günün kutlu olsun dostum.
Aile dışında doğum günümü kutlayan olmadı. Neyse melankoliye bağlamayacağım...[emoji1] Doğum günün kutlu olsun dostum.
İsimsizAB Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2018 #12 teknoloji_sevdalısı dedi: Aile dışında doğum günümü kutlayan olmadı. Neyse melankoliye bağlamayacağım...[emoji1] Doğum günün kutlu olsun dostum. Genişletmek için tıkla... Doğum gününüz olmasada varlığınız için sizi kutlarım teşekkür ederim
teknoloji_sevdalısı dedi: Aile dışında doğum günümü kutlayan olmadı. Neyse melankoliye bağlamayacağım...[emoji1] Doğum günün kutlu olsun dostum. Genişletmek için tıkla... Doğum gününüz olmasada varlığınız için sizi kutlarım teşekkür ederim
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 26 Temmuz 2018 #13 Kutlu olsun, kendinizle barisik olmaniza sevindim