En düşük limitli kredi kartını kapatmak

formulaz

Hectopat
Daha fazla  
En düşük limitli kredi kartını kapatmak istiyorum. YKB play kart öğrenciliğim bittiği için ücretli olacak. Limiti de XXX TL kadar. Çok çok düşük. Enpara XX. Xxx TL kadar limit sunmuştu geçen ve kabul edildi. Bu yüzden sanırım YKB direkt kart başvurusunu olumsuz olarak bildiriyor. Önceden ücretli, ücretsiz kartları sunardı. Kart alırsam Garanti Bankası'nın kampanyaları daha iyi deniyor. YKB de kullandığım kampanya da artık kalmadı zaten.
Ne yapmalıyım bu durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük limitli kredi kartını kapatmak istiyorum. YKB play kart öğrenciliğim bittiği için ücretli olacak. Limiti de XXX TL kadar. Çok çok düşük. Enpara XX. Xxx TL kadar limit sunmuştu geçen ve kabul edildi. Bu yüzden sanırım YKB direkt kart başvurusunu olumsuz olarak bildiriyor. Önceden ücretli, ücretsiz kartları sunardı. Kart alırsam Garanti Bankası'nın kampanyaları daha iyi deniyor. YKB de kullandığım kampanya da artık kalmadı zaten.
Ne yapmalıyım bu durumda?

Yapı Kredi, garanti, VakıfBank İş Bankası bunlar hepsi iyi ama kredi çekme falan durumlarında garanti daha iyi. Sadece limit artırımı yapmakta biraz zor.

Yapı Kredi, garanti, VakıfBank İş Bankası bunlar hepsi iyi ama kredi çekme falan durumlarında garanti daha iyi. Sadece limit artırımı yapmakta biraz zor.
Çok kart olması da mantıklı gelmiyor. Dışarıda ne olacağı belli olmuyor vs. World eko'ya geçtimde bunu da iptal edicem gibi gözüküyor.

World Eko kartı kullanabilirsiniz. Dilerseniz kapatabilirsiniz ancak yıllanmış bir kartsa kredi notunuz düşebilir.
4 aylık bir kart hocam. Herhalde düşse bile çok düşmez. Kapattım kartı. Çok kart olunca gerçekten problem oluyor. Kartları biraz azaltmak lazım.

Findex paketim var.
Danışman hizmeti veriyor (yılda 3 kez).
Kesinlikle ilk kart kapatmayın dediler.
Kartın süresi 4 yıl ve daha eski ise kapatılırsa puan olarak baya geriye düşüyor.
Gerekirse kartı ücretsiz olanla değiştirip
500 TL limit bırakıp evde bırakmak.

Findex paketim var.
Danışman hizmeti veriyor (yılda 3 kez).
Kesinlikle ilk kart kapatmayın dediler.
Kartın süresi 4 yıl ve daha eski ise kapatılırsa puan olarak baya geriye düşüyor.
Gerekirse kartı ücretsiz olanla değiştirip
500 TL limit bırakıp evde bırakmak.
İlk kartım halkbank idi okul vermişti parafree onun limitini bölmüştüm 2 karta kapattım. Daha sonra enpara aldım 6 ayda mevcut limitin 45 katı arttı geçen gün kapatmam muhtemelen. Taksit avantajı, aidatsız olması, ücretsiz hizmetler vs. güzel. 3. açtığım kart play olan karttı. Bugün onu world eko'ya çevirdim fakat 1K dan düşük limiti olduğu için kapatmayı tercih ettim. Beni cezbeden kampanyasıda yok artık. Ön ödemeli kartlar kampanya tarafında yetiyor şimdilik. Vakıfbank like kart var o da 28 yaşına kadar ücretsiz bakalım o da artırırsa bu kartı da aktif kullanmaya başlarım.

Findex klasik paketi almayı düşünüyorum bende. Tavsiye vs. de veriliyormuş sanırım.

İlk kartım Halkbank idi okul vermişti parafree onun limitini bölmüştüm 2 karta kapattım. Daha sonra Enpara aldım 6 ayda mevcut limitin 45 katı arttı geçen gün kapatmam muhtemelen. Taksit avantajı, aidatsız olması, ücretsiz hizmetler vs. güzel. 3. açtığım kart play olan karttı. Bugün onu world Eko'ya çevirdim fakat 1kdan düşük limiti olduğu için kapatmayı tercih ettim. Beni cezbeden kampanyasıda yok artık. Ön ödemeli kartlar kampanya tarafında yetiyor şimdilik. VakıfBank like kart var o da 28 yaşına kadar ücretsiz bakalım o da artırırsa bu kartı da aktif kullanmaya başlarım.

Findex klasik paketi almayı düşünüyorum bende. Tavsiye vs. de veriliyormuş sanırım.

Findeks klasik paketi 1 yıl kullandım bu yılda Premium pakete geçtim. Klasik paketi öneriyorum güzel bütün bilgileri borçları her şeyi öğrenebiliyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı