Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 12 Haziran 2024 #1 Merhaba Linux Mint 21.3 kullanıyorum ancak laptopumla uyumlu değil ve mikrofon çalışmıyor. Eski laptopumu canlandıracak Linux Mint sürümü önerebilir misiniz? Sadece internette dolaşacağım bir de Discord'da arkadaşlarım ile konuşacağım.
Merhaba Linux Mint 21.3 kullanıyorum ancak laptopumla uyumlu değil ve mikrofon çalışmıyor. Eski laptopumu canlandıracak Linux Mint sürümü önerebilir misiniz? Sadece internette dolaşacağım bir de Discord'da arkadaşlarım ile konuşacağım.
ŞehinşahHasansabbah Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 580 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #2 Xfce olanı yükle.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 12 Haziran 2024 #3 ŞehinşahHasansabbah dedi: Xfce olanı yükle. Genişletmek için tıkla... Sürüm derken 21.3, 21.2 veya başka sürümlerden bahsediyorum.
ŞehinşahHasansabbah dedi: Xfce olanı yükle. Genişletmek için tıkla... Sürüm derken 21.3, 21.2 veya başka sürümlerden bahsediyorum.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.050 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 12 Haziran 2024 #4 Ippo Makonouchi dedi: Sürüm derken 21.3, 21.2 veya başka sürümlerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... En yenisi en iyisidir. Cinnamon kullanıyorsanız Xfce deneyin. Sürüm düşürmeye kalkmayın.
Ippo Makonouchi dedi: Sürüm derken 21.3, 21.2 veya başka sürümlerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... En yenisi en iyisidir. Cinnamon kullanıyorsanız Xfce deneyin. Sürüm düşürmeye kalkmayın.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 12 Haziran 2024 #5 Fueren dedi: En yenisi en iyisidir. Cinnamon kullanıyorsanız Xfce deneyin. Sürüm düşürmeye kalkmayın. Genişletmek için tıkla... Linux Mint 20 Xfce yükledim hocam sıkıntı çıkarır mı ilerde? Şuanlık güzel çalışıyor bir sıkıntı yok.
Fueren dedi: En yenisi en iyisidir. Cinnamon kullanıyorsanız Xfce deneyin. Sürüm düşürmeye kalkmayın. Genişletmek için tıkla... Linux Mint 20 Xfce yükledim hocam sıkıntı çıkarır mı ilerde? Şuanlık güzel çalışıyor bir sıkıntı yok.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.050 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 12 Haziran 2024 #6 Ippo Makonouchi dedi: Linux Mint 20 Xfce yükledim hocam sıkıntı çıkarır mı ileride? Şu anlık güzel çalışıyor bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi en yenisini kullanmanız daha iyi olacaktır. İstiyorsanız kalabilirsiniz bir sıkıntı çıkarmaz.
Ippo Makonouchi dedi: Linux Mint 20 Xfce yükledim hocam sıkıntı çıkarır mı ileride? Şu anlık güzel çalışıyor bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi en yenisini kullanmanız daha iyi olacaktır. İstiyorsanız kalabilirsiniz bir sıkıntı çıkarmaz.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 12 Haziran 2024 #7 Fueren dedi: Dediğim gibi en yenisini kullanmanız daha iyi olacaktır. İstiyorsanız kalabilirsiniz bir sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Fueren dedi: Dediğim gibi en yenisini kullanmanız daha iyi olacaktır. İstiyorsanız kalabilirsiniz bir sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.369 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #8 Linux mint şart dehilse ,antix linux kurabilirsiniz.