En düşük Master bir pre arıyorum

Vi Sorger

Picopat
Yer
Sihirdar Vadisi
Dostlarım, selamlar. Şu an kastığım hesap 28 level. Saat 4'te eve gelip, 12'ye kadar oynayıp 12'den sonra ders çalışıyorum. 16 yaşındayım, yaklaşık 2 yıldır LoL oynuyorum. 4 milyon Kayn'ım var. Ormancıyım. Ekleyelim, benim gibi bilgi verin, birlikte oynayalım kafamız uyuşursa ama bazı şartlarım var.
Mikrofonu olmak.
Terbiyeli olmak.
Nick: 4millionkayn
Westteyim.
Egolu olmamak.
Winratem düşük olabilir ancak ciddi bir şekilde oynamıyorum 30 Level'e kadar, 30'dan sonra gerçek rakiplerle oynayacağım için tryhard oynamaya o zaman başlayacağım. İyi günler .
2020'nin nisan ayında master ligini gördüm.Genel olarak gümüşte oynadım ve Tr server'ında gördüm.Ancak tr'de oyun bulma sıkıntısından ötürü west'e geçtim.

Son düzenleme:
Küme olarak mı Master, arıyorsunuz?

Master'da bulunan birisi neden sizinle oynasın?
En düşük Master, birisini aramak için kendinizin o kümeye yakın olması gerekir.
Kankam kendim gibi 30 level birini arıyorum yoksa zaten o master kişi ile girmemize oyun da izin vermez birlikte sıfırdan kasacağız.Bunuda eklemiş oldum teşekkürler .

4 milyon Kayn'ını görme şansımız var mı acaba? 2 senede böyle bir ustalık puanına ulaşman imkansız ki zaten şu an Kayn'da ulaşılan en yüksek ustalık puanı 3.3 milyon. Rank'tan bahsetmiyorum bile, muhtemelen Platin üstünü bile görmemişsindir ama Master duo arıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…