En eğlenceli Call of Duty multiplayerı hangisi?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bugün CoD World at War'ın multiplayer deathmatch modunu oynadım ve oynarken çok eğlendim. Başka hangi CoD oyunlarının aktif multiplayer oyuncusu ve deathmatch modu var, hangilerini tavsiye edersiniz? Elimdeki CoD oyunları:

Bir aralar CoD4MW Crossfire haritasına sarmıştım ve benim için baya eğlenceliydi. 2-3 Türk arkadaşla da tanışma fırsatım oldu. Bir dene istersen.

Benim için;

CoD 2 Moscow
CoD 2 Carentan

Sene 2004-2008 arası falandı. İlkokulun son yılları ile lisenin ilk yıllarında internet kafelerde deliler gibi oynardık.

Moscow tam bir sniper - recon haritasıydı. Carentan ise tam bir kaos haritasıydı.

Hocam black ops 1 multiplayer çok eğlenceli. Ben zamanında çok oynamak istedim tabi steam filan bilmiyoruz o zamanlar. Hep korsan oynardık cod ve bir çok güzel oyunun multiplayerından mahrum kaldım. Mesela Ac Brotherhood multiplayerı çok istemiştim oynamayı.

Elbette kişiden kişiye değişebilecek bir konu olmakla beraber, ben ilk Call of Duty'deki mp_cassino ve mp_stanjel haritalarını çok severdim. Bunlar ama tabi United Offensive paketi ile gelen haritalardı. Bunun haricinde, mp_rocket ve mp_sicily favori haritalarım arasındaydı. Özellikle 2004-2005 arası internet kafede çok sık oynadığımızı hatırlıyorum. Elbette tabi en eğlenceli CoD multiplayerı rakipsiz bir fark ile Call of Duty 2 idi. Carentan oranın de_dust2'si gibiydi. Bunun haricinde sayısı fazla olmamak kaydıyla (Maks 5 kişi) sadece sniper modda oynanan Moscow haritasının keyfi çok bambaşka olurdu. Yine Moscow haritasını Capture The Flag modunda oynamak da bir o kadar keyiflidir. Ne yazık ki artık böyle dengeli güzel fps haritaları yapılamıyor. Çoğu kişi CoD2 özelinde Toujane haritasını da çok sever ancak ben kaotik halinden ötürü pek tercih etmezdim. Onun yerine Brecourt çok daha isabetli bir tercih olacaktır. Keşke müthiş bir remake ile geri dönse ve yeniden oynayabilsek CoD2'yi... Hala oynanıyor oynanmasına ancak her serverın kendi asset ve modlamaları olduğu için ben o eski vanilya CoD2 keyfini alamıyorum. Scotty, beni 2006-2007 dolaylarına ışınla... Mümkünse ama internet cafe'de oynayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…