Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fiyat performans algısı ihtiyaçlar ile doğru orantılıdır, benim için Colorful A320M-K Pro anakart fiyat performans iken iş amaçlı kullanan birisinin Thunderbolt gibi ihtiyaçları için proart B550 creator fiyat performanstır.
Fiyat performans olarak Intel anakart tavsiye edilemez baştan bunu belirteyim. B450 serisi şuan baya god tier. Hem fiyatları uygun hem de Re-Size Bar ve PCIe 4.0 desteği var. Ayrıca PCIe 4.0'da bazı modeller X470 serisinden daha başarılı. X serisi hatta bazı X serisi anakartlardan daha kaliteli bileşenler kullanılan B450 anakartlar tercih edilebilir. Ayrıca milli ekran kartımızın 1050Ti olduğu gibi milli anakartımız da B450'dir .