A ashied Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Razer Strıder Mousepad Quartz Rz02-03810300-r3m1 Fiyatları ve Özellikleri aklımda bu mouse pad var. Bütçe maksimum 1000'e kadar çıkabilirim. Boyut olarak bu boylarda.
Razer Strıder Mousepad Quartz Rz02-03810300-r3m1 Fiyatları ve Özellikleri aklımda bu mouse pad var. Bütçe maksimum 1000'e kadar çıkabilirim. Boyut olarak bu boylarda.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #2 ashied dedi: Razer Strıder Mousepad Quartz Rz02-03810300-r3m1 Fiyatları ve Özellikleri aklımda bu mouse pad var. Bütçe maksimum 1000'e kadar çıkabilirim. Boyut olarak bu boylarda. Genişletmek için tıkla... İyzico kampanyası devam ediyorsa spirit of aim.
ashied dedi: Razer Strıder Mousepad Quartz Rz02-03810300-r3m1 Fiyatları ve Özellikleri aklımda bu mouse pad var. Bütçe maksimum 1000'e kadar çıkabilirim. Boyut olarak bu boylarda. Genişletmek için tıkla... İyzico kampanyası devam ediyorsa spirit of aim.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.713 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 RyNx358 dedi: İyzico kampanyası devam ediyorsa spirit of aim. Genişletmek için tıkla... Wraith ne zamandan beri İyzico kampanyası yapıyor?
RyNx358 dedi: İyzico kampanyası devam ediyorsa spirit of aim. Genişletmek için tıkla... Wraith ne zamandan beri İyzico kampanyası yapıyor?
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #4 XPlasma dedi: Wraith ne zamandan beri İyzico kampanyası yapıyor? Genişletmek için tıkla... Ben daha geçen aldım İyzico ile. Mad 60HE almıştım o zaman 300 TL bakiye geldi 300 TL bakiyeyide spirit of aim alırken kullandım.
XPlasma dedi: Wraith ne zamandan beri İyzico kampanyası yapıyor? Genişletmek için tıkla... Ben daha geçen aldım İyzico ile. Mad 60HE almıştım o zaman 300 TL bakiye geldi 300 TL bakiyeyide spirit of aim alırken kullandım.
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.064 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #5 ashied dedi: Razer Strıder Mousepad Quartz Rz02-03810300-r3m1 Fiyatları ve Özellikleri aklımda bu mouse pad var. Bütçe maksimum 1000'e kadar çıkabilirim. Boyut olarak bu boylarda. Genişletmek için tıkla... Speed alırsan Klasse'nin sitesinde normalde 1050TL olan mousepadler çok ufak kusurları olduğu için outlet olarak 680TL'ye satılıyor ufacık baskı hatası var fark edilmez bile. Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad *Baskı Hatalı*
ashied dedi: Razer Strıder Mousepad Quartz Rz02-03810300-r3m1 Fiyatları ve Özellikleri aklımda bu mouse pad var. Bütçe maksimum 1000'e kadar çıkabilirim. Boyut olarak bu boylarda. Genişletmek için tıkla... Speed alırsan Klasse'nin sitesinde normalde 1050TL olan mousepadler çok ufak kusurları olduğu için outlet olarak 680TL'ye satılıyor ufacık baskı hatası var fark edilmez bile. Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad *Baskı Hatalı*
E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 555 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #6 DemonicZ dedi: Speed alırsan Klasse'nin sitesinde normalde 1050TL olan mousepadler çok ufak kusurları olduğu için outlet olarak 680TL'ye satılıyor ufacık baskı hatası var fark edilmez bile. Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad Baskı Hatalı Genişletmek için tıkla... Bu Speed mousepadlerde çok fark var mı? Çevirince böyle 10 tur dönüyor mu?
DemonicZ dedi: Speed alırsan Klasse'nin sitesinde normalde 1050TL olan mousepadler çok ufak kusurları olduğu için outlet olarak 680TL'ye satılıyor ufacık baskı hatası var fark edilmez bile. Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad Baskı Hatalı Genişletmek için tıkla... Bu Speed mousepadlerde çok fark var mı? Çevirince böyle 10 tur dönüyor mu?
A ashied Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #7 DemonicZ dedi: Speed alırsan Klasse'nin sitesinde normalde 1050TL olan mousepadler çok ufak kusurları olduğu için outlet olarak 680TL'ye satılıyor ufacık baskı hatası var fark edilmez bile. Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad Baskı Hatalı Genişletmek için tıkla... hocam onu gördüm fakat iade edilmiyor ondan kafamda soru oluştu
DemonicZ dedi: Speed alırsan Klasse'nin sitesinde normalde 1050TL olan mousepadler çok ufak kusurları olduğu için outlet olarak 680TL'ye satılıyor ufacık baskı hatası var fark edilmez bile. Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad Baskı Hatalı Genişletmek için tıkla... hocam onu gördüm fakat iade edilmiyor ondan kafamda soru oluştu
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.064 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #8 ekrem19 dedi: Bu Speed mousepadlerde çok fark var mı? Çevirince böyle 10 tur dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam skateze falan da bağlı internette belki testleri vardır da o kadar 10 tur falan döndüğünü sanmıyorum. ashied dedi: Hocam onu gördüm fakat iade edilmiyor ondan kafamda soru oluştu Genişletmek için tıkla... İade derken hocam? Zaten kusurları yakın çekimde göstermişler, keyfi beğenmeyip iade etme olayını diyorsanız ona bir şey diyemem tabii.
ekrem19 dedi: Bu Speed mousepadlerde çok fark var mı? Çevirince böyle 10 tur dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam skateze falan da bağlı internette belki testleri vardır da o kadar 10 tur falan döndüğünü sanmıyorum. ashied dedi: Hocam onu gördüm fakat iade edilmiyor ondan kafamda soru oluştu Genişletmek için tıkla... İade derken hocam? Zaten kusurları yakın çekimde göstermişler, keyfi beğenmeyip iade etme olayını diyorsanız ona bir şey diyemem tabii.
A ashied Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #9 DemonicZ dedi: Hocam skateze falan da bağlı internette belki testleri vardır da o kadar 10 tur falan döndüğünü sanmıyorum. İade derken hocam? Zaten kusurları yakın çekimde göstermişler, keyfi beğenmeyip iade etme olayını diyorsanız ona bir şey diyemem tabii. Genişletmek için tıkla... yok keyfi degil performans acısından eksigi varsa diyelim onda da iade olmaz
DemonicZ dedi: Hocam skateze falan da bağlı internette belki testleri vardır da o kadar 10 tur falan döndüğünü sanmıyorum. İade derken hocam? Zaten kusurları yakın çekimde göstermişler, keyfi beğenmeyip iade etme olayını diyorsanız ona bir şey diyemem tabii. Genişletmek için tıkla... yok keyfi degil performans acısından eksigi varsa diyelim onda da iade olmaz
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #10 ashied dedi: Yok keyfi degil performans acısından eksigi varsa diyelim onda da iade olmaz. Genişletmek için tıkla... Performansta kaybı olan mouse padde açıklamada yazıyor eğer bir sorun yok ise yazmaz.
ashied dedi: Yok keyfi degil performans acısından eksigi varsa diyelim onda da iade olmaz. Genişletmek için tıkla... Performansta kaybı olan mouse padde açıklamada yazıyor eğer bir sorun yok ise yazmaz.