K Kolegaa Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 195 26 Mayıs 2020 #11 Sadece renkli ışıklı olsun istiyorsanız a101 de rgb 40 tl idi.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.351 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 26 Mayıs 2020 #12 im gone dedi: Beyaz aydınlatmalı olan A4-Tech oyun için idare edermi? Hemde aynı anda maksimum kaç tuşa birden basılabiliyor bilginiz varmı? Genişletmek için tıkla... Özelliklerine anti-ghosting yazmamışlar. Bu kadar ucuz bir klavyede olacağını da sanmıyorum zaten.
im gone dedi: Beyaz aydınlatmalı olan A4-Tech oyun için idare edermi? Hemde aynı anda maksimum kaç tuşa birden basılabiliyor bilginiz varmı? Genişletmek için tıkla... Özelliklerine anti-ghosting yazmamışlar. Bu kadar ucuz bir klavyede olacağını da sanmıyorum zaten.
I im gone Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 179 Çözümler 1 27 Mayıs 2020 #13 Lee Yubin dedi: Özelliklerine anti-ghosting yazmamışlar. Bu kadar ucuz bir klavyede olacağını da sanmıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata anti-ghosting imkansız zaten 4 tuşa aynı anda basabiliyorsa benim işimi yeteri kadar görür.
Lee Yubin dedi: Özelliklerine anti-ghosting yazmamışlar. Bu kadar ucuz bir klavyede olacağını da sanmıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata anti-ghosting imkansız zaten 4 tuşa aynı anda basabiliyorsa benim işimi yeteri kadar görür.