ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.704 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:29 #11 Yusuf Enes Tekyıldız dedi: Zahmet olacak ama çok iyi olur almışken iyi bir şey almak istiyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Üzerinde hafif bir sararma var, kullanımdan dolayı değil. Üzerine kahve döktüm diğerini kullandığımdan da temizleyecek vakit bulamadım.
Yusuf Enes Tekyıldız dedi: Zahmet olacak ama çok iyi olur almışken iyi bir şey almak istiyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Üzerinde hafif bir sararma var, kullanımdan dolayı değil. Üzerine kahve döktüm diğerini kullandığımdan da temizleyecek vakit bulamadım.
brian_moser Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:39 #12 ca9an dedi: Üzerinde hafif bir sararma var, kullanımdan dolayı değil. Üzerine kahve döktüm diğerini kullandığımdan da temizleyecek vakit bulamadım. Eki Görüntüle 2609960 Eki Görüntüle 2609961 Genişletmek için tıkla... hocam yardımınız için teşekkürler sanırım soa alıcam dediğiniz gibi uyumlu olabilirmiş geldiğinde fotoğrafını atacağım iyi günler
ca9an dedi: Üzerinde hafif bir sararma var, kullanımdan dolayı değil. Üzerine kahve döktüm diğerini kullandığımdan da temizleyecek vakit bulamadım. Eki Görüntüle 2609960 Eki Görüntüle 2609961 Genişletmek için tıkla... hocam yardımınız için teşekkürler sanırım soa alıcam dediğiniz gibi uyumlu olabilirmiş geldiğinde fotoğrafını atacağım iyi günler
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.704 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:40 #13 Yusuf Enes Tekyıldız dedi: hocam yardımınız için teşekkürler sanırım soa alıcam dediğiniz gibi uyumlu olabilirmiş geldiğinde fotoğrafını atacağım iyi günler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Yusuf Enes Tekyıldız dedi: hocam yardımınız için teşekkürler sanırım soa alıcam dediğiniz gibi uyumlu olabilirmiş geldiğinde fotoğrafını atacağım iyi günler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.