En fazla 15 bin TL 2K 240Hz monitör tavsiyesi

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar şu anda elimde 1080p 240Hz Dell monitör var çok çok memnunum 2 yıldır 1 tane bile problem yaşamadım ama ekran kartım 4070 Super ve 1080p artık bu ekran kartına eziyet gibi gelmeye başladı o sebeple 2K 240Hz monitöre geçmeyi düşünüyorum. Hem Online hem hikayeli oyunları oldukça fazla oynuyorum hatta RDR2, Uncharted gibi başyapıt oyunları 2K monitör için oynamayıp bekletiyordum artık vakti geldi onları da oynamanın. Bütçem 13-14 bin civarı zorlarsam 15 bine çıkarırım. Pivot, sağa sola dönmesi gibi özellikler olup olmaması önemli değil monitör standım var. 27 inç civarında olması, renklerinin canlı olması iyi olur. Kavisli istemiyorum IPS, OLED ekran olabilir VA düşünmüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de 2. el monitörlerin piyasası nasıl çabuk satılır mı?

Son düzenleme:

Müthiş bence ozellikleri.
400nit
10bit
260Hz

Daha ne olsun.
Bunu gördüm ama bazı kişilerde kendi kendine kapanma sorunu, OC yaptıktan sonra panelde sıkıntı oluşanlar falan olmuş bilmiyorum bir tereddütte kaldım.

1080P 240hz'in en üst seviye ürünlerinden birini kullandıktan sonra giriş seviye bir 2K 240hz kullanmak istemiyorum hocam teşekkür ederim yine de.

Bu nasıldır arkadaşlar özellikleri Asus'tan falan daha güzel duruyor ve onun kadar sorun yaşayan yok.
Yaklaşık 15 günde aynı modelden 3 adet kullandım :) Her birini de ölü piksel sebebi ile iade ettim. Piksel sorunu haricinde hiçbir problemle karşılaşmadım ve 3 ürünü de çok beğendim. Almanızı tavsiye ederim ama mutlaka iyi ve sorun çıkarmayacak bir satıcıdan alın. Benim gibi şansız biri iseniz ölü piksel çıkma olasılığı çok fazla :)

Yaklaşık 15 günde aynı modelden 3 adet kullandım :) Her birini de ölü piksel sebebi ile iade ettim. Piksel sorunu haricinde hiçbir problemle karşılaşmadım ve 3 ürünü de çok beğendim. Almanızı tavsiye ederim ama mutlaka iyi ve sorun çıkarmayacak bir satıcıdan alın. Benim gibi şansız biri iseniz ölü piksel çıkma olasılığı çok fazla :)
Siz hangi satıcıdan aldınız hocam?

3 monitörü de Amazon üzerinden satıcı da Amazon olacak şekilde aldım. Şu an stoklarında kalmamış ne zaman geleceği de belli değil. Bir aksilik olmaz ise yarın gaming.gen.tr üzerinden tekrar sipariş vereceğim.

3 monitörü de Amazon üzerinden satıcı da Amazon olacak şekilde aldım. Şu an stoklarında kalmamış ne zaman geleceği de belli değil. Bir aksilik olmaz ise yarın gaming.gen.tr üzerinden tekrar sipariş vereceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı