FPS ağırlıklı; CS:GO, Valorant ve Minecraft oynuyorum. Genel günlük kullanımım da oluyor. IDE'lerde kod yazarken de rahat bir mouse arıyorum, önerilerinize açığım.
Şarjlı olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum, teşekkür ederim.
Uzun vadede pilli>şarjlı bence. Pillide pil bitince değiştiriyorsun yola devam pil yıprandı derdi yok şarjlıda şarj bitti kablolu kullan derdi vsvs. Karar yine sizin tabii.
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...
Uzun vadede pilli>şarjlı bence. Pillide pil bitince değiştiriyorsun yola devam pil yıprandı derdi yok şarjlıda şarj bitti kablolu kullan derdi vsvs. Karar yine sizin tabii.
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.883,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...