RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #11 MemoFalan dedi: Wraith üzerinde satılan VXE R1 modeline bakabilirsiniz. Ürün: VXE R1 Wireless Mouse Genişletmek için tıkla... Diğer seçenekler daha iyi olacaktır.
MemoFalan dedi: Wraith üzerinde satılan VXE R1 modeline bakabilirsiniz. Ürün: VXE R1 Wireless Mouse Genişletmek için tıkla... Diğer seçenekler daha iyi olacaktır.
MemoFalan Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #12 ubiiyy dedi: MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S) A5 serisi, milisaniyelik tepki sürelerine sahip Omron ve Huano mikro anahtarlara sahiptir ve üst düzey çalışma sağlar. www.gaming.gen.tr İndirimle 1500'ün altına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Güzel ürüne benziyor attım sepete alıyorum şimdi.
ubiiyy dedi: MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S) A5 serisi, milisaniyelik tepki sürelerine sahip Omron ve Huano mikro anahtarlara sahiptir ve üst düzey çalışma sağlar. www.gaming.gen.tr İndirimle 1500'ün altına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Güzel ürüne benziyor attım sepete alıyorum şimdi.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.768 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #13 @RicardoQuaresmaQ7 soylesene neden begenmedim attın? 1K Hz beken mcu kullanan les kaplamalı mouseye 1400 1500 lirami versin?
@RicardoQuaresmaQ7 soylesene neden begenmedim attın? 1K Hz beken mcu kullanan les kaplamalı mouseye 1400 1500 lirami versin?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #14 kxy dedi: @RicardoQuaresmaQ7 soylesene neden begenmedim attın? 1K Hz beken mcu kullanan les kaplamalı fareye 1400 1500 lirami versin? Genişletmek için tıkla... Bir ara güzeldi alınıyordu ama şu an çok daha iyi alternatifler var.
kxy dedi: @RicardoQuaresmaQ7 soylesene neden begenmedim attın? 1K Hz beken mcu kullanan les kaplamalı fareye 1400 1500 lirami versin? Genişletmek için tıkla... Bir ara güzeldi alınıyordu ama şu an çok daha iyi alternatifler var.
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 3 Nisan 2025 #15 kxy dedi: @RicardoQuaresmaQ7 soylesene neden begenmedim attın? 1K Hz beken mcu kullanan les kaplamalı mouseye 1400 1500 lirami versin? Genişletmek için tıkla... Sırf mesaja beğenmedim attım diye kudurma sebebin nedir acaba? Sanki kötü bı söz söylemişim gibi uzatma bence.
kxy dedi: @RicardoQuaresmaQ7 soylesene neden begenmedim attın? 1K Hz beken mcu kullanan les kaplamalı mouseye 1400 1500 lirami versin? Genişletmek için tıkla... Sırf mesaja beğenmedim attım diye kudurma sebebin nedir acaba? Sanki kötü bı söz söylemişim gibi uzatma bence.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 3 Nisan 2025 #16 MCHOSE atılanlar arasında en mantıklı seçenek.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.768 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #17 ubiiyy dedi: Bir ara güzeldi alınıyordu ama şu an çok daha iyi alternatifler var. Genişletmek için tıkla... Geçen günlerde denedim hocam kaplama hissiyatı cidden çok kötü. 1200 1250 liradan fazla vermem sahsen. Eskiden alinabilirdi suan hayir.
ubiiyy dedi: Bir ara güzeldi alınıyordu ama şu an çok daha iyi alternatifler var. Genişletmek için tıkla... Geçen günlerde denedim hocam kaplama hissiyatı cidden çok kötü. 1200 1250 liradan fazla vermem sahsen. Eskiden alinabilirdi suan hayir.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.287 Makaleler 3 Çözümler 21 3 Nisan 2025 #18 kxy dedi: @RicardoQuaresmaQ7 soylesene neden begenmedim attın? 1K Hz beken mcu kullanan les kaplamalı fareye 1400 1500 lirami versin? Genişletmek için tıkla... R1'lerde Pro ve Pro Max dışı leş onlarda fiyatını hak edenlerden değil.
kxy dedi: @RicardoQuaresmaQ7 soylesene neden begenmedim attın? 1K Hz beken mcu kullanan les kaplamalı fareye 1400 1500 lirami versin? Genişletmek için tıkla... R1'lerde Pro ve Pro Max dışı leş onlarda fiyatını hak edenlerden değil.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #19 kxy dedi: Geçen günlerde denedim hocam kaplama hissiyatı cidden çok kötü. 1200 1250 liradan fazla vermem sahsen. Eskiden alinabilirdi şu an hayir. Genişletmek için tıkla... Deneme fırsatım olmadıği için bilmiyorum. Bende mouse satılınca bütçem A5'e çıkmadığı için alacaktım fakat indirim bayağı iyi stokları önere önere bitirmezsek bende alacağım.
kxy dedi: Geçen günlerde denedim hocam kaplama hissiyatı cidden çok kötü. 1200 1250 liradan fazla vermem sahsen. Eskiden alinabilirdi şu an hayir. Genişletmek için tıkla... Deneme fırsatım olmadıği için bilmiyorum. Bende mouse satılınca bütçem A5'e çıkmadığı için alacaktım fakat indirim bayağı iyi stokları önere önere bitirmezsek bende alacağım.
L lasteu17 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #20 öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim mchose indirimli nasil alabilirim lasteu17 dedi: öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim mchose indirimli nasil alabilirim Genişletmek için tıkla... birde dongle mı almam gerekiyor yoksa şarj için herşey cıkıyormu içinden
öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim mchose indirimli nasil alabilirim lasteu17 dedi: öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim mchose indirimli nasil alabilirim Genişletmek için tıkla... birde dongle mı almam gerekiyor yoksa şarj için herşey cıkıyormu içinden