LeechMen Kilopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 164 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2019 #1 Aklımda Meizu X8 var, fakat SAR değeri ve yazılımsal sorunlar yüzünden tedirgin oldum. 1500 TL'ye telefon önerilerinizi bekliyorum. Note 6 Pro önermenize gerek yok. Çünkü telefonun tasarımı hoşuma gitmiyor.
Aklımda Meizu X8 var, fakat SAR değeri ve yazılımsal sorunlar yüzünden tedirgin oldum. 1500 TL'ye telefon önerilerinizi bekliyorum. Note 6 Pro önermenize gerek yok. Çünkü telefonun tasarımı hoşuma gitmiyor.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.304 Makaleler 23 Çözümler 20 3 Eylül 2019 #3 @BERWAR hocamızın tavsiyelerine kulak asmalısın.
Shinrai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir 3 Eylül 2019 #4 Ben Meizu X8 tavsiye ederim. Samsung A serisi bana kalırsa fiyatını hak etmiyor. Çok daha güçlü rakipleri var. Alternatif olarak Honor 10 Lite bakabilirsiniz.
Ben Meizu X8 tavsiye ederim. Samsung A serisi bana kalırsa fiyatını hak etmiyor. Çok daha güçlü rakipleri var. Alternatif olarak Honor 10 Lite bakabilirsiniz.
Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 3 Eylül 2019 #5 shop.samsung.com 300 TL daha ekleyip bu telefonu alın bu fiyat bandında en temizi budur.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2019 #6 LeechMen dedi: Aklımda Meizu X8 var, fakat SAR değeri ve yazılımsal sorunlar yüzünden tedirgin oldum. 1500 TL'ye telefon önerilerinizi bekliyorum. Note 6 Pro önermenize gerek yok. Çünkü telefonun tasarımı hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer Sony düşünürsen Xa1 veya Xa1 plus düşünebilirsin.
LeechMen dedi: Aklımda Meizu X8 var, fakat SAR değeri ve yazılımsal sorunlar yüzünden tedirgin oldum. 1500 TL'ye telefon önerilerinizi bekliyorum. Note 6 Pro önermenize gerek yok. Çünkü telefonun tasarımı hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer Sony düşünürsen Xa1 veya Xa1 plus düşünebilirsin.
LeechMen Kilopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 164 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2019 #7 Mutlu Arıcık dedi: shop.samsung.com 300 TL daha ekleyip bu telefonu alın bu fiyat bandında en temizi budur. Genişletmek için tıkla... Samsung'un giriş ve orta seviye telefonlarını başarılı bulmuyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.
Mutlu Arıcık dedi: shop.samsung.com 300 TL daha ekleyip bu telefonu alın bu fiyat bandında en temizi budur. Genişletmek için tıkla... Samsung'un giriş ve orta seviye telefonlarını başarılı bulmuyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.
E EtkisiYok Centipat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 40 3 Eylül 2019 #8 Honor 10 Lite alabirsiniz, HONOR 10 Lite 32 GB (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı HONOR 10 Lite 32 GB (Honor Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Honor 10 Lite alabirsiniz, HONOR 10 Lite 32 GB (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı HONOR 10 Lite 32 GB (Honor Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
*!!NIGHT!!* Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 429 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2019 #9 LeechMen dedi: Aklımda Meizu X8 var, fakat SAR değeri ve yazılımsal sorunlar yüzünden tedirgin oldum. 1500 TL'ye telefon önerilerinizi bekliyorum. Note 6 Pro önermenize gerek yok. Çünkü telefonun tasarımı hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi 5 Plus al bence. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
LeechMen dedi: Aklımda Meizu X8 var, fakat SAR değeri ve yazılımsal sorunlar yüzünden tedirgin oldum. 1500 TL'ye telefon önerilerinizi bekliyorum. Note 6 Pro önermenize gerek yok. Çünkü telefonun tasarımı hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi 5 Plus al bence.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Eylül 2019 #10 Bu bütçede alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri Meizu X8 ve SAR değerlerine takılmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu bütçede alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri Meizu X8 ve SAR değerlerine takılmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et