En fazla 20.000 TL sistem toplama önerisi

Egecan

Kilopat
Yer
Sinop
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, monitör dahil sistem toplamak niyetindeyim. Elimde sadece klavye fare ve kulaklık var. Aslında niyetim sistem performansından biraz kısıp tamamen görüntüye önem vermek (Custom sıvı soğutma içermeli). Çünkü ileride ekran kartını ve işlemciyi değiştirme imkanım olacaktır. Kısacası Custom soğutma sistemli, monitör dahil 20.000 TL'ye sistem toplamaktır. Önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi ne için kullanacaksınız?

Dün bir arkadaşa 19000 TL'ye topladı orada uzunca konuşuldu oradan bakmanızı öneriyorum.

Kasa kötü markalar kötü RAM kötü SSD kötü

Sistemi toplama amacınız nedir?

Günlük kullanım ve rekabetçi oyunlar oynamak için.
Sadece PC mi olacak yoksa PS 5 alıp fiyattan düşmek gibi bir düşünceniz var mı?
PS5 sonradan alınacaktır. İlk etapta 20.000 TL en fazla verebileceğim miktar. Custom sıvı soğutma sistemi şart.
Dün bir arkadaşa 19000 TL'ye topladı orada uzunca konuşuldu oradan bakmanızı öneriyorum.
Bakıyorum hemen o konuya.

Kasa kötü markalar kötü RAM kötü SSD kötü

Hazır sistemler hep öyledir. Mutlaka bir yerden kısıtlıyorlar. Kaliteli parçalar toplamak daha mantıklı.

Merhaba hocam

Dün ben topladım mause klavye dahil 21.000tlye denk geldi.

Çok araştırdım en uygunu bunu topladım ve tabi burdaki arkadaslarin yardimi cok oldu. Daha iyisi toplanabilir tabi bilgim bu kadarina yetti ustasi degilim bu isin ona gore

Sistemi ne için kullanacaksınız?

Üstte belirttiğim gibi günlük kullanım ve arada sırad oyun oynamak için. Oynayacağım oyunlar konsolda olmayan oyunlar olacağından aslında 9-10Klık sistemler bile kurtarır ama Custom sıvı soğutmanın masrafı olacağından onu da hesaba kattım.

Tam sizin konuyu okuyordum lakin sizinkine göre kısmam gerekebilir. Siz Cooler Master set dizmişsiniz sisteminiz güzel olmuş hayırlı olsun.

Hocam rekabetçi oyun ve günlük kullanım için 20.000 TL harcamayın bence. Tabi yine sizin bileceğiniz iş fakat emin olun sonradan o parayı kenara koysaydım dersiniz. Hem ilerleyen süreçte PS5 alacakmışsınız bence ortalama bir sistem alsanız yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…