Merhaba arkadaşlar, monitör dahil sistem toplamak niyetindeyim. Elimde sadece klavye fare ve kulaklık var. Aslında niyetim sistem performansından biraz kısıp tamamen görüntüye önem vermek (Custom sıvı soğutma içermeli). Çünkü ileride ekran kartını ve işlemciyi değiştirme imkanım olacaktır. Kısacası Custom soğutma sistemli, monitör dahil 20.000 TL'ye sistem toplamaktır. Önerileriniz bekliyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Merhaba arkadaşlar, monitör dahil sistem toplamak niyetindeyim. Elimde sadece klavye fare ve kulaklık var. Aslında niyetim sistem performansından biraz kısıp tamamen görüntüye önem vermek (Custom sıvı soğutma içermeli). Çünkü ileride ekran kartını ve işlemciyi değiştirme imkanım olacaktır. Kısacası Custom soğutma sistemli, monitör dahil 20.000 TL'ye sistem toplamaktır. Önerileriniz bekliyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.
www.sinerji.gen.tr
Çok araştırdım en uygunu bunu topladım ve tabi burdaki arkadaslarin yardimi cok oldu. Daha iyisi toplanabilir tabi bilgim bu kadarina yetti ustasi degilim bu isin ona gore
Üstte belirttiğim gibi günlük kullanım ve arada sırad oyun oynamak için. Oynayacağım oyunlar konsolda olmayan oyunlar olacağından aslında 9-10Klık sistemler bile kurtarır ama Custom sıvı soğutmanın masrafı olacağından onu da hesaba kattım.
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.
www.sinerji.gen.tr
Çok araştırdım en uygunu bunu topladım ve tabii buradaki arkadaslarin yardimi cok oldu. Daha iyisi toplanabilir tabii bilgim bu kadarina yetti ustasi degilim bu isin ona gore
Hocam rekabetçi oyun ve günlük kullanım için 20.000 TL harcamayın bence. Tabi yine sizin bileceğiniz iş fakat emin olun sonradan o parayı kenara koysaydım dersiniz. Hem ilerleyen süreçte PS5 alacakmışsınız bence ortalama bir sistem alsanız yeterli.