AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 13 Temmuz 2020 #11 Agnostisch dedi: İyi geceler öncelikle. Aklımda Logitech G102 var. Kullanan veya daha iyi bir önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler. Bütçeyi aşamam, kulaklık da alacağım. Son olarak Amazon'dan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Agnostisch dedi: İyi geceler öncelikle. Aklımda Logitech G102 var. Kullanan veya daha iyi bir önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler. Bütçeyi aşamam, kulaklık da alacağım. Son olarak Amazon'dan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Agnostisch Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 561 Çözümler 1 Yer Ankara 13 Temmuz 2020 #12 Mor Fasulye dedi: G102 alırsan sanırsam lightsync olanı Prodigy olanından daha iyi onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... AirJET dedi: Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bu gün elime ulaştı G102 Prodigy. Mouse on numara. Arada ne fark varmış onu anlamadım ama lightsync ile.
Mor Fasulye dedi: G102 alırsan sanırsam lightsync olanı Prodigy olanından daha iyi onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... AirJET dedi: Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bu gün elime ulaştı G102 Prodigy. Mouse on numara. Arada ne fark varmış onu anlamadım ama lightsync ile.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 13 Temmuz 2020 #13 Agnostisch dedi: Arkadaşlar bu gün elime ulaştı G102 Prodigy. Mouse on numara. Arada ne fark varmış onu anlamadım ama lightsync ile. Genişletmek için tıkla... Lightsync'ın Switchleri daha iyi çift tıklama olayını bu farede halletmişler ve 30G hızlanma değerine sahip.
Agnostisch dedi: Arkadaşlar bu gün elime ulaştı G102 Prodigy. Mouse on numara. Arada ne fark varmış onu anlamadım ama lightsync ile. Genişletmek için tıkla... Lightsync'ın Switchleri daha iyi çift tıklama olayını bu farede halletmişler ve 30G hızlanma değerine sahip.
Agnostisch Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 561 Çözümler 1 Yer Ankara 13 Temmuz 2020 #14 AirJET dedi: Lightsync'ın Switch'leri daha iyi çift tıklama olayını bu farede halletmişler ve 30G hızlanma değerine sahip. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kardeşim, umarım bunda da çift tıklama sorunu yaşamam. Önceki farem G300S biraz başımı ağrıtmıştı.
AirJET dedi: Lightsync'ın Switch'leri daha iyi çift tıklama olayını bu farede halletmişler ve 30G hızlanma değerine sahip. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kardeşim, umarım bunda da çift tıklama sorunu yaşamam. Önceki farem G300S biraz başımı ağrıtmıştı.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Temmuz 2020 #15 Agnostisch dedi: Arkadaşlar bu gün elime ulaştı G102 Prodigy. Mouse on numara. Arada ne fark varmış onu anlamadım ama lightsync ile. Genişletmek için tıkla... RGB ışıklandırması da mevcut Lightsync modelinde.
Agnostisch dedi: Arkadaşlar bu gün elime ulaştı G102 Prodigy. Mouse on numara. Arada ne fark varmış onu anlamadım ama lightsync ile. Genişletmek için tıkla... RGB ışıklandırması da mevcut Lightsync modelinde.
Agnostisch Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 561 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Temmuz 2020 #16 Mor Fasulye dedi: RGB ışıklandırması da mevcut lightsync modelinde. Genişletmek için tıkla... Prodigy modelinde de RGB var kardeşim.
Mor Fasulye dedi: RGB ışıklandırması da mevcut lightsync modelinde. Genişletmek için tıkla... Prodigy modelinde de RGB var kardeşim.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.448 Çözümler 9 14 Temmuz 2020 #17 Logitech G203. G102'de çokça ''çift tıklama'' yorumları görmüştüm.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Temmuz 2020 #18 Agnostisch dedi: Prodigy modelinde de RGB var kardeşim. Genişletmek için tıkla... Yani şunu demek istedim: G102 Prodigy tek tek renkleri gösterirken Lightsync olanı çoğunu bir anda gösteriyor.
Agnostisch dedi: Prodigy modelinde de RGB var kardeşim. Genişletmek için tıkla... Yani şunu demek istedim: G102 Prodigy tek tek renkleri gösterirken Lightsync olanı çoğunu bir anda gösteriyor.
Agnostisch Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 561 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Temmuz 2020 #19 SeRReSss dedi: Logitech G203. G102'de çokça "çift tıklama" yorumları görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Beni 2-3 yıl idare etsin yeter. Zaten garanti de var. Mor Fasulye dedi: Yani şunu demek istedim: Eki Görüntüle 614935 G102 Prodigy tek tek renkleri gösterirken lightsync olanı çoğunu bir anda gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum bilgiler için. Ufak tefek ayrıntıları pek önemsememek lazım. Aldık artık ne yapalım.
SeRReSss dedi: Logitech G203. G102'de çokça "çift tıklama" yorumları görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Beni 2-3 yıl idare etsin yeter. Zaten garanti de var. Mor Fasulye dedi: Yani şunu demek istedim: Eki Görüntüle 614935 G102 Prodigy tek tek renkleri gösterirken lightsync olanı çoğunu bir anda gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum bilgiler için. Ufak tefek ayrıntıları pek önemsememek lazım. Aldık artık ne yapalım.