En fazla 2000 TL bisiklet önerisi

Teşekkür ederim

Maalesef Bursa olduğum yere uzak.

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Maalesef bursa olduğum yere uzak.

Kron carraro Mosso bu markalardan alabilirsin. Dağ şehir kısmına takılma kadro alüminyum lastikler Letgo ilanındaki gibi dişsiz olması yeter. Hidrolik disk frenin balata ve yağ bakımı uğraştırır. Tepkimesi çok iyidir ama bence gerekli değil. Mekanik disk fren veya v fren daha az bakım istiyor. Koltuk olarak jel veyahut büyük koltuk rahatlık sağlıyor. Benim bisikeltimdeki canta indirimdeydi piyasanın cok altinda aldım 50 TL'ye içine iki pet şişe sığıyor suluğu var ve yanlarında fileli cebi mevcut. Dikkat etmeniz gereken genel bilgileri bunlar.

Bence siz bir kere daha şehir bisikleti sürün. Maalesef ki ülkemizde sadece dağ bisikleti varmış gibi bir hava yaratılıyor ama öyle bir şey yok kategoriye göre eğer bisiklet sporcusu olacaksanız alanınız dağ ise dağ bisikleti alırsınız eğer TT yol yarış kategorisinde olacaksanız yol bisikletlerine yönelirsiniz. Kalın lastiği asfaltta kullanmak enerji ve bacak kuvveti ister. Bu yüzden diğer arkadaşlarımız şehir bisikletini önermiş.

Bu işlerden anlayan birisi yorum yapınca ne güzel oluyor. Hocam TR'de dağ bisikletini saçma şekilde herkes kullanıyor. Avrupa'da bir ülkeye gidin sokakta dağ bisikleti süren çok nadir görürsünüz lakin burada dağ bisikleti sürmeyene öcü gözüyle bakılıyor. Ülkenin sorunlarından birini forumda da yaşıyoruz.

Son düzenleme:

Hocam peki sizin tavsiye ettiğiniz sehir içi için uygun bir bisiklet var mı? (2000 TL veya altı olursa sevinirim)

Hocam ben Kron XC 150 bakıyorum 2.el maşası kilitleniyor ve HD frenli sizce 1500TL'ye alınır mı? Şehir içi kullanacağım ama yollar pek güzel sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…