En fazla 2000 TL bütçeyle oyun bilgisayarı

Arkadaşlar bu sistemi birine toplayacağım. LoL, CS ve bunun gibi orta oyunlar oynanacak.

Monitör dahil degilse;
Sistemi ekte paylaşıyorum. (Kendiniz montajini yapabiliyorsunuz farkli farkli yerlerden alip en ucuzunu bulursanız daha düşük fiyata toplarsiniz.)

Not: Sistem bilesenlerini ayri ayri alip kendiniz montajlayacaksaniz; islemcinin, anakartta calismasi icin anakarta BIOS guncellemesi yapilmalidir. (Teknobiyotik, Sinerjiye toplatip montajlatirsaniz guncellenip gelecektir.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170213-181514.png
    Screenshot_20170213-181514.png
    96,9 KB · Görüntüleme: 176
Monitör dahil degilse;
Sistemi ekte paylaşıyorum. (Kendiniz montajini yapabiliyorsunuz farkli farkli yerlerden alip en ucuzunu bulursanız daha düşük fiyata toplarsiniz.)

Not: Sistem bilesenlerini ayri ayri alip kendiniz montajlayacaksaniz; islemcinin, anakartta calismasi icin anakarta BIOS guncellemesi yapilmalidir. (Teknobiyotik, Sinerjiye toplatip montajlatirsaniz guncellenip gelecektir.)
Bence ekran kartını 1050 ya da RX460 yapıp anakartı B250 alsın. İleride yapacaksa upgrade yapması kolaylaşır.

Ve duyduğuma göre BIOS update yapılabilmesi için Skylake mimarili bir işlemciye ihtiyacı var. Yoksa boot edemiyormuş diye duydum doğruluğundan emin değilim. :)

@Atakan Adak
Teknobiyotik, Sinerji gibi yere toplatiyorsa test ederken onlar guncelliyorlar. Onun disinda yerlerden alirsa rica etmesi halinde aldigi yerde guncelliyor genelde.

@Atakan Adak
Teknobiyotik, Sinerji gibi yere toplatiyorsa test ederken onlar guncelliyorlar. Onun disinda yerlerden alirsa rica etmesi halinde aldigi yerde guncelliyor genelde.
Biraz kendi kafama göre tavsiye ettim kusura bakmayın. :) Bizim ailede takıntı olduğundan genelde elden almayı tercih ediyoruz. Olabiliyorsa dediğiniz gibi de olabilir. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı