- İ5 6400,
- RX 580 4GB,
- Z170-P,
- 8 GB 2400MHz RAM,
- 500W Thermaltake PSU.
Kasam Micro ATX galiba.
Son düzenleyen: Moderatör:
şahsen önermem , neye dar boğaz yaptığını da anlayamadım , yapmaması gerekiyorÖnerirmisin peki ?
Hem lolde 90 fpslere kadar düşüyor hemde just cause 3'de fps drop oluyor. Güç kaynağı mı yetersiz geliyor acaba ?şahsen önermem , neye dar boğaz yaptığını da anlayamadım , yapmaması gerekiyor
Güç kaynağı ucu ucuna yetiyor. 600W +80 kaliteli bir PSU yetecektir işlemciyi değiştirmenize gerek yok gayet yeterlidir. 8 gb ram ekleyin ve psu alın.Hem lolde 90 fpslere kadar düşüyor hemde just cause 3'de fps drop oluyor. Güç kaynağı mı yetersiz geliyor acaba ?
İşlemci önerirmisin dedim bu arada yanlış anlaşıldı galiba![]()
Ayrıca önerim stok soğutucu yerine kule tipi soğutucu almanız olur.Hem lolde 90 fpslere kadar düşüyor hemde just cause 3'de fps drop oluyor. Güç kaynağı mı yetersiz geliyor acaba ?
İşlemci önerirmisin dedim bu arada yanlış anlaşıldı galiba![]()
İşlemcim ısınma yapmıyor gerek varmı ki ?Güç kaynağı ucu ucuna yetiyor. 600W +80 kaliteli bir PSU yetecektir işlemciyi değiştirmenize gerek yok gayet yeterlidir. 8 gb ram ekleyin ve psu alın.
Ayrıca önerim stok soğutucu yerine kule tipi soğutucu almanız olur.
SilverStone 600W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı FiyatıGüç kaynağı ucu ucuna yetiyor. 600W +80 kaliteli bir PSU yetecektir işlemciyi değiştirmenize gerek yok gayet yeterlidir. 8 gb ram ekleyin ve psu alın.
Ayrıca önerim stok soğutucu yerine kule tipi soğutucu almanız olur.
Eğer ısınmıyorsa gerek yok tabii. ama almak daha güzel olur ileride işlemci değişirsen gerekebilir.İşlemcim ısınma yapmıyor gerek varmı ki ?
Önerdiğim PSU F/p üründür alabilirsiniz. ama 700w alsanız hiç fena olmaz.İşlemcim ısınma yapmıyor gerek varmı ki ?
Güç kaynağını alırsam fps dropları vs. ortadan kalkar mı sizce yoksa işlemci değiştirmeye gerek varmı ?SilverStone 600W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı
Eğer ısınmıyorsa gerek yok tabii. ama almak daha güzel olur ileride işlemci değişirsen gerekebilir.
Önerdiğim PSU F/p üründür alabilirsiniz. ama 700w alsanız hiç fena olmaz.
High Power 700w 80+ Güç Kaynağı - n11.com
İşlemciniz güçlü hocam sorun yok. Güç kaynağınız zorlanıyor performans düşüşünün nedenlerinden biriside PSU'nun yük altında kalmasıdır. 8 gb ram yetersiz kalıyor 8 gb ram ekle ve en az masrafla işini bitir. ben RX 570 sistemimi Thermaltake 500w smart rgb PSU ile kullanıyorum tam yetiyor seninki biraz daha üst olduğu içi böyle. dediğim gibi 8 gb ram + 600w kaliteli PSU.Güç kaynağını alırsam fps dropları vs. ortadan kalkar mı sizce yoksa işlemci değiştirmeye gerek varmı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.