En fazla 23000 TL sistem önerisi

Bütçe
23.000 Türk Lirası (Taksitle daha fazla olabilir.)

ekentkoyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Maksimum 23000 TL bandında bütçem var. Oyun oynayacağım fakat oynayacağım oyunlar çok ağır oyunlar değil. Hatta maksimum Counter-Strike 2 diyebilirim. Yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Hepinizin de yeni yılının dilediğiniz şekilde geçmesini diliyorum.

dostum monitör felan dahil mi ona göre bakayım

Dahil olsa veya olmasa da çok fark etmez ancak dahil olması daha iyi olur.

Dahil olsa veya olmasa da çok fark etmez ancak dahil olması daha iyi olur.

Bence kulaklık, monitör, mouse, klavye toplam 30'a toplanır. Rahat bir şekilde.Tabi ekran kartı düşersen mesela rtx 4060 yerine rtx 3050'ye kadar düşersen toplam senin bütçeye toplanır.

Bence kulaklık, monitör, mouse, klavye toplam 30'a toplanır. Rahat bir şekilde.Tabi ekran kartı düşersen mesela rtx 4060 yerine rtx 3050'ye kadar düşersen toplam senin bütçeye toplanır.
Mouse ve klavyemi oldukça beğeniyorum. Monitör zaten almam lazım kulaklığı da yenilersem 27 bantlarına inse çok iyi olur benim için. Çok iyi bir ekran kartına da ihtiyacım yok. Siz öyle öneriyorsanız düşebilirim.

dostum sistemlere şimdi göz gezdiririm ama ben senin için kulaklık ve monitör bakayım ilk.Monitör 100 ve ya 144 hz olsa yeter mi seninki kaç hz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…