En fazla 2500 TL klavye tavsiyesi

Bütçe
2500

MerihG

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
-Numpad ve bilek desteği olan bir klavye arıyorum.
-Açık renkli olursa daha iyi ama çok da dert değil.
-RGB'si var ya da yok benim için fark etmez.
-Bütçem maksimum 2500 ama ne kadar ucuz olursa benim için o kadar iyi.
-Mekanik veya membrane olmasına çok takılmıyorum çok sesli olmasın yeter.
-Taksitle alacağım.

Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz ve yorumlarınız için. Steelseries apex 3 aklımdaki modellerden biri.

Öncelikle bu fiyata alabileceğin en iyi klavye demiyorum araştırırsan eminim daha iyileri çıkacaktır2.
-3 aydır Razer Ornata V3 kullanıyorum, şahsen klavye ihtiyacım vardı MediaMarkt'a gidip mevcut klavyelerin bir iki tuşlarına basıp beğendim ve aldım numpadi bilek desteği vs isteklerinize uyuyor. Fiyatı da 1900 falandı sanırım
Sizin için de klavye ölümcül derecede önemli değilse işimi görsün güzel olsun yeter diyosanız tavsiye ederim.

Asla değmez. Membran bir klavyeye 2.200 TL nedir yahu?

Asla değmez. Membran bir klavyeye 2.200 TL nedir yahu?
Konu sahibinim sessiz olmasını istemesi ve membrane yada mekanik olmasının önemi yok dediği için önerdim.Belli ki benim gibi normal bir kullanıcı

Türkiye'de bu ama yurt dışı olarak AK992 daha iyi bence. Konu sahibi yurt içi bakıyormuş.

Konu sahibinim sessiz olmasını istemesi ve membrane ya da mekanik olmasının önemi yok dediği için önerdim.

2.000 TL'ye mekanik klavye varken neden membrane klavye alınsın ki. Membrane klavyeye 1.000 TL bile fazla.

Türkiye'de bu ama yurt dışı olarak AK992 daha iyi bence. Konu sahibi yurt içi bakıyormuş.

2.000 TL'ye mekanik klavye varken neden membrane klavye alınsın ki. Membrane klavyeye 1.000 TL bile fazla.
AK992'yi çok abartıyorsunuz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…