En fazla 2500 TL klavye tavsiyesi

Bütçe
2500
@Salih7158 @382019 @Berkc98 önerileriniz için teşekkür ederim. İşim gereği numpadi fazlasıyla kullanıyorum ve alıştım o yüzden numpad ve bilek desteği benim için membrane veya mekanik olmasından daha önemli. 2017'den beri G103 kullanıyorum hala tuş ömrünü bitiremedim o yüzden membrane önerebilirsiniz problem yok parasını haketsin yeterli. Sessiz olması şart değil ama aşırı sesli olmaması şart. Razer Ornata v3X, ASUS TUF k1, XPG Summoner ve SteelSeries Apex 3 baktığım modeller başka öneriniz yoksa bu dördü arasından tavsiyeniz hangisi olur? (parasını hak etmesi açısından)

Hiçbiri hocam. Asla almayın o dörtlüyü @510095

Sırf bundan dolayı 2.600 TL'sini çöp mü etmesi lazım? Ki Apex 3 sorunlu zaten

O zaman kaliteli klavye alacaksan numpadden vazgeçmen gerekir dedikten sonra numpadli bir klavye önerisi yapman gerekirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Numpadin olmamasına alışırsın ama Cherry MX gibi kaliteli bir switch‘den vazgeçmek ayıptır söylemesi salaklıktan başka bir şey olamaz.

Muhasebeciyim hocam günde en az 5-6 saat o numpadden sayı giriyorum ben. Bunu numpadsiz yapmak benim için gerçekten zulüm oluyor.

@510095 @382019 @Cursor
Piyasada 2500TL'ye düzgün Switch'li numpadli, bilek destekli klavye yok mu yani anlamadım gitti. Bütçeyi 3000e çıkarabilirim veya taksitten vazgeçebilirim öneriniz var ise. Stok olsa tekrar G103 alacağım vallahi

Yurt dışı oluyorsa bunu alın. Artık numpadli klavyeler gitgide tercih edilmiyor. Amazon.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…