tadic07
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. İkinci monitör almayı planlıyorum, bütçem maksimum 3.5 bin TL. Sizce aşağıda linkini paylaştığım monitör nasıldır?
Monitör
Arkadaşlar merhaba. İkinci monitör almayı planlıyorum, bütçem maksimum 3.5 bin TL. Sizce aşağıda linkini paylaştığım monitör nasıldır?
Monitör
2. monitör olarak düşünüyorum. Ana monitörden oyun oynarken alacağım monitörden sadece video izleme/discord vs. duracak. Bir işlevi olmayacak çok fazla yani. Bu yüzden yüksek Hz almayı gereksiz buluyorum. Görüntü açısından IPS olması yetiyor benim için.
Monitör
![]()
ViewSonic 23.8" VA240-H FULLHD 1MS 100HZ IPS HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR - Fiyatı, Yorumları
ViewSonic 23.8" VA240-H FULLHD 1MS 100HZ IPS HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkür ederim ana monitöre şu an için ihtiyacım yok.Attigim monitoru alıp ana monitor yapabilirsin. Paneli gayet iyi.
![]()
Viewsonic VA240-H 23.8" 1 MS 100 Hz Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Viewsonic VA240-H 23.8www.n11.com
Aynı mı bu ikisi?
Teşekkür ederim ana monitöre şu an için ihtiyacım yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.