En Fazla 300 TL'ye Akıllı Saat Önerisi

Bluetooth kulakla müzik dinleyebileceğim 200TL civarı bir akıllı saat arıyorum. Bütçe 300'e esneyebilir. Telefonuma ihtiyaç duymadan müzik dinleyebilmem önemli.
Ne almalıyım sizce?

Bildiğim kadarıyla o özellikte saat yok o fiyata. Hatta öyle bir saat var mı emin değilim.

Xiaomi Amazfit Bip var aslında 400 lira dolaylarında ama dediğiniz özelliklere sahip mi bilmiyorum. Ben demin bahsettiğim ürün de dahil bulduğum ucuz olanları atayım siz kendi filtrelerinizden geçirin.

Amazfit Bip 390 TL

Amazfit Pace 750 TL

Amazfit Pace 2 910 TL

Galaxy Watch Active 1000 TL

Gear Sport 1300 TL

Gördüğünüz gibi fiyatlar birdenbire yükseliyor. Kişisel bir eşya olduğundan son karar sizin.

660₺ gibi bir rakama Amazfit Verge var. Donanımhaberde bir kullanıcı Bluetooth hoparlöre bağladığını söylemiş.
Kingwear kw88 de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Pace saat var elimde 4 gb civarı bir hafızası var oraya mp3 atıp kablosuz kulaklık ile dinlenebiliyor. Ama amaç müzik dinlemek ise saat yerine güzel bir mp3 player almak daha mantıklı bana göre. İkisi de olsa tabi daha güzel olabilir Ama bu akıllı saatler ile müzik dinlemek çok pratik olmuyor.

Bu arada Bip saatte müzik dinleme yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…