En Fazla 340 TL'ye Klavye Önerisi

Keşke iyi indirime girse yeniden de alma fırsatım olsa. Takip ettiğiniz mağazalar hangiler acaba ben de takip ediyim. Ve yeniden büyük indirim görebilir dediğiniz klavyeler var mı?
İtopya ve GameEkstra takip ediyorum bazen de QP Bilişim. K70 ve Strafe klavyelerin ikinci nesilleri çıktı, Türkiyede henüz satışa sunulmadı, satışa çıktığında ya da çıkmadan önce şu an satılan K70 ile Strafe klavyeler tekrar düşebilir.(tabi tekrar 399 olur mu orasını bilemem) Onların dışında HyperX Alloy çok sık indirime giriyor.

İtopya ve GameEkstra takip ediyorum bazen de QP Bilişim. K70 ve Strafe klavyelerin ikinci nesilleri çıktı, Türkiyede henüz satışa sunulmadı, satışa çıktığında ya da çıkmadan önce şu an satılan K70 ile Strafe klavyeler tekrar düşebilir.(tabi tekrar 399 olur mu orasını bilemem) Onların dışında HyperX Alloy çok sık indirime giriyor.
HyperX alloy fps şuan en ucuz hangi sitede acaba? Bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı