ubiiyy
Hectopat
Daha fazla
Senin yüzünden dona dona oyun oynuyom benSenin kini ben bozdum ne yapacan sokağamı atacan?
Soğutucu olarak ne önerirsiniz hocam, fark eder mi hangisi olduğu? @kxy @He stole my money
Bir de soğutucu ile olması benim laptopta uyum sorunu yapmaz değil mi fiziksel olarak?
Ne zahmeti hocam, amacımız yardım etmek.Maalesef 2. slotum gen3 hızındaymış, kontrol etmek için laptopu açınca gördüm. İnternette bilgi mevcut değildi bu konuda. Halihazırda 512 GB olan stok SSD de gayet güzel hızlarda çalışıyor, onu değiştirmek istemiyorum. Gen 3 için öneriniz varsa beklerim, zahmete soktuğum için de kusura bakmayın. @kxy @He stole my money
Maalesef 2. slotum gen3 hızındaymış, kontrol etmek için laptopu açınca gördüm. İnternette bilgi mevcut değildi bu konuda. Halihazırda 512 GB olan stok SSD de gayet güzel hızlarda çalışıyor, onu değiştirmek istemiyorum. Gen 3 için öneriniz varsa beklerim, zahmete soktuğum için de kusura bakmayın. @kxy @He stole my money
SN580 alinabilir. Ancak yeni SSD alip suankini 2. SSD yapardim ben sahsen.
Sık gördüğümüz OEM Samsung model. OEM olsa bile çok sağlam bir model kalite olarak ve DRAM'li. Hiç Windows'u taşımayın.
Halihazırdaki SSD bu. @He stole my money
Halihazırdaki SSD bu. @He stole my money
Vaadettiği hızları veren ve memnun olduğum bir SSD olduğundan dolayı Gen 3 yerine koymak istemedim açıkçası, Windows da halihazırda bu SSD'ye kurulu. Gen 3 oyun ve depolama için yeterli olmayacaktır mı diyorsunuz?