En fazla 3500 TL 1TB M.2 SSD önerisi

Soğutucu olarak ne önerirsiniz hocam, fark eder mi hangisi olduğu? @kxy @He stole my money

Bir de soğutucu ile olması benim laptopta uyum sorunu yapmaz değil mi fiziksel olarak?

Eger ince bakır bir sogutucu ise sorun yapmaz, degilse yapar tabii ki. Yukarida attigim incelememde linki var sogutucunun.

Maalesef 2. slotum gen3 hızındaymış, kontrol etmek için laptopu açınca gördüm. İnternette bilgi mevcut değildi bu konuda. Halihazırda 512 GB olan stok SSD de gayet güzel hızlarda çalışıyor, onu değiştirmek istemiyorum. Gen 3 için öneriniz varsa beklerim, zahmete soktuğum için de kusura bakmayın. @kxy @He stole my money

Ne zahmeti hocam, amacımız yardım etmek.

2. disk olarak SN5000 veya SN580 ikilisinden birini tercih edebilirsiniz. Serin çalışıyorlar zaten. SN580, 200MB HMB'li olduğu için bi tık önde.

Şuan ki SSD'niz nedir ayrıca?

SN580 alinabilir. Ancak yeni SSD alip suankini 2. SSD yapardim ben sahsen.

Halihazırdaki SSD bu. @He stole my money

SN580 alinabilir. Ancak yeni SSD alip suankini 2. SSD yapardim ben sahsen.

Vaadettiği hızları veren ve memnun olduğum bir SSD olduğundan dolayı Gen 3 yerine koymak istemedim açıkçası, Windows da halihazırda bu SSD'ye kurulu. Gen 3 oyun ve depolama için yeterli olmayacaktır mı diyorsunuz?

980 Pro'nun OEM versiyonu. Mukemmel SSD. SN580 alip gecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…