En fazla 3500 TL mikrofon önerisi

niseve

Yoctopat
Daha fazla  
3500 TL bütçem var. Razer Seiren V3 Chroma almayı planlıyorum. 3088TL'ye buldum, bu fiyatlar da daha iyisi var mı?

Maono Pd200X ben kullanıyorum memnunum.

Bilmiyorum GPT'ye falan sordum Fifine'a kötü diyor. Chroma performansı veremez diyor. Fifine markasının yorumları da çok dalgalı cızırtı yapıyor dip ses çok diyenler var.
GPT kağıt üstündeki veriler haricinde bir bilgi sunamaz. YouTube'dan birebir dinleyerek arada hiçbir fark olmadığını anlayabilirsiniz.
Mikrofonların Kardioid, Cordenser ve Omni directional olmak üzere üç farklı ses alım yönü vardır:
Kardioid mikrofonlar sesi sadece dik bir biçimde alır; sağdan soldan ses almaz.
Cordenser mikrofonlar genelde USB ile bağlanır. Sesi hem yandan hem de dik alırlar.
Omni directional mikrofonlar ise her yerden sesi alır.

Son düzenleme:
Maono PD200X ben kullanıyorum memnunum.

GPT kağıt üstündeki veriler haricinde bir bilgi sunamaz. YouTube'dan birebir dinleyerek arada hiçbir fark olmadığını anlayabilirsiniz.
Mikrofonların kardioid, cordenser ve omni directional olmak üzere üç farklı ses alım yönü vardır:
Kardioid mikrofonlar sesi sadece dik bir biçimde alır; sağdan soldan ses almaz.
Cordenser mikrofonlar genelde USB ile bağlanır. Sesi hem yandan hem de dik alırlar.
Omni directional mikrofonlar ise her yerden sesi alır.

Bilgilendirme için teşekkürler, birkaç video izledim Razer Seiren V3 Chroma alacağım sanırım ama 1679 TL'ye Razer Seiren V3 mini de çok kafa karıştırıcı fiyatına göre çok iyi bence, siz ne düşünüyorsunuz?

Bilgilendirme için teşekkürler, birkaç video izledim Razer Seiren V3 Chroma alacağım sanırım ama 1679 TL'ye Razer Seiren V3 mini de çok kafa karıştırıcı fiyatına göre çok iyi bence, siz ne düşünüyorsunuz?
Tasarım olarak güzel ses farkı olarak her biri aynı muhtemelen memnun kalırsınız. Rakibi zaten Quadcast 2s fakat fiyatını hak etmiyor 6K küsürdü sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı