Kennisgeving voor omleiding
www.google.com
Sizin için uygun mudur?
Bilmiyorum GPT'ye falan sordum Fifine'a kötü diyor. Chroma performansı veremez diyor. Fifine markasının yorumları da çok dalgalı cızırtı yapıyor dip ses çok diyenler var.
GPT kağıt üstündeki veriler haricinde bir bilgi sunamaz. YouTube'dan birebir dinleyerek arada hiçbir fark olmadığını anlayabilirsiniz.Bilmiyorum GPT'ye falan sordum Fifine'a kötü diyor. Chroma performansı veremez diyor. Fifine markasının yorumları da çok dalgalı cızırtı yapıyor dip ses çok diyenler var.
Maono PD200X ben kullanıyorum memnunum.
GPT kağıt üstündeki veriler haricinde bir bilgi sunamaz. YouTube'dan birebir dinleyerek arada hiçbir fark olmadığını anlayabilirsiniz.
Mikrofonların kardioid, cordenser ve omni directional olmak üzere üç farklı ses alım yönü vardır:
Kardioid mikrofonlar sesi sadece dik bir biçimde alır; sağdan soldan ses almaz.
Cordenser mikrofonlar genelde USB ile bağlanır. Sesi hem yandan hem de dik alırlar.
Omni directional mikrofonlar ise her yerden sesi alır.
Tasarım olarak güzel ses farkı olarak her biri aynı muhtemelen memnun kalırsınız. Rakibi zaten Quadcast 2s fakat fiyatını hak etmiyor 6K küsürdü sanırım.Bilgilendirme için teşekkürler, birkaç video izledim Razer Seiren V3 Chroma alacağım sanırım ama 1679 TL'ye Razer Seiren V3 mini de çok kafa karıştırıcı fiyatına göre çok iyi bence, siz ne düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.