yung ati Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Gaming klavye almak istiyorum. Bütçem maximum 400 civarı olacak. Mümkünse eğer mekanik olmasını tercih ederim. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar Gaming klavye almak istiyorum. Bütçem maximum 400 civarı olacak. Mümkünse eğer mekanik olmasını tercih ederim. Önerilerinizi bekliyorum.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Kasım 2020 #2 HyperX alloy Core RGB.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 24 Kasım 2020 #3 Redragon Dark Avenger. alyhisa dedi: HyperX alloy Core RGB. Genişletmek için tıkla... Hocam mekanik tercih ederim demiş.
Redragon Dark Avenger. alyhisa dedi: HyperX alloy Core RGB. Genişletmek için tıkla... Hocam mekanik tercih ederim demiş.
yung ati Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #4 alyhisa dedi: HyperX alloy Core RGB. Genişletmek için tıkla... Evet bu modele bakıyorum bir süredir fakat dediğim gibi mekanik tercih ediyorum RGB olması birşeyi değiştirir mi? PustiPowerV2 dedi: Redragon Dark Avenger. Hocam mekanik tercih ederim demiş. Genişletmek için tıkla... Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi hocam buna güvenmeli miyim? Klavye hoşuma gitti aslında
alyhisa dedi: HyperX alloy Core RGB. Genişletmek için tıkla... Evet bu modele bakıyorum bir süredir fakat dediğim gibi mekanik tercih ediyorum RGB olması birşeyi değiştirir mi? PustiPowerV2 dedi: Redragon Dark Avenger. Hocam mekanik tercih ederim demiş. Genişletmek için tıkla... Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi hocam buna güvenmeli miyim? Klavye hoşuma gitti aslında