HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #11 Bence şuanlık bir oyun alma.Kış indirimlerine az kaldı.Belki oradan birşeyler koparabilirsin.
Nackhata Megapat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 112 Daha fazla Sistem Özellikleri [ Ryzen 5 5600 ], [ Sapphire Nitro RX 6700 XT ], [ Asrock A520M-Hdv ], [ 2x8 Gb Xpg 3600 mHz ], [ 1TB HDD , 500Gb Kingston M2 ] [Monitör: Asus Vg24VQ], [Kulaklık: Sennheiser HD 4.40 BT], [Klavye: Glorious GMMK2-96], [Mouse: Razer Naga V2 HS] [Mik: JBL Quantum Stream ] Telefon: Nothing Phone 1 Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 16 Aralık 2020 #12 Epic Games ve Ubisoft bedava oyunlar dağıtıyor. Onlara bakabilirsin.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 16 Aralık 2020 #13 HalePlace dedi: Bence şu anlık bir oyun alma. Kış indirimlerine az kaldı. Belki oradan bir şeyler koparabilirsin. Genişletmek için tıkla... PUBG'de survivor Pass alabilirim. Mantıklı mıdır?
HalePlace dedi: Bence şu anlık bir oyun alma. Kış indirimlerine az kaldı. Belki oradan bir şeyler koparabilirsin. Genişletmek için tıkla... PUBG'de survivor Pass alabilirim. Mantıklı mıdır?
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #14 YamukAdam dedi: PUBG'de survivor Pass alabilirim. Mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... Pass olayı bana biraz gereksiz geliyor.Ama eğer bir pubg delisiysen alınabilir.
YamukAdam dedi: PUBG'de survivor Pass alabilirim. Mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... Pass olayı bana biraz gereksiz geliyor.Ama eğer bir pubg delisiysen alınabilir.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 16 Aralık 2020 #15 HalePlace dedi: Pass olayı bana biraz gereksiz geliyor. Ama eğer bir PUBG delisiysen alınabilir. Genişletmek için tıkla... Rainbow'da credit almak çok pahalı.
HalePlace dedi: Pass olayı bana biraz gereksiz geliyor. Ama eğer bir PUBG delisiysen alınabilir. Genişletmek için tıkla... Rainbow'da credit almak çok pahalı.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 16 Aralık 2020 #16 Subnautica on Steam Descend into the depths of an alien underwater world filled with wonder and peril. Craft equipment, pilot submarines and out-smart wildlife to explore lush coral reefs, volcanoes, cave systems, and more - all while trying to survive. store.steampowered.com
Subnautica on Steam Descend into the depths of an alien underwater world filled with wonder and peril. Craft equipment, pilot submarines and out-smart wildlife to explore lush coral reefs, volcanoes, cave systems, and more - all while trying to survive. store.steampowered.com