Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Dostlar bütçem 450TL. Gamepad Xbox düzeninde olursa iyi olur. Şu anda şunu düşünüyorum. PC ve Android'de kullanacağım ve sizce PS düzeni mi Xbox düzeni mi?
Dostlar bütçem 450TL. Gamepad Xbox düzeninde olursa iyi olur. Şu anda şunu düşünüyorum. PC ve Android'de kullanacağım ve sizce PS düzeni mi Xbox düzeni mi?
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Mart 2024 #2 Hangi oyun?
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #3 302168 dedi: Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... Amacım FPS türü değil FIFA,AC Valhalla tarzı oyunlar.
302168 dedi: Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... Amacım FPS türü değil FIFA,AC Valhalla tarzı oyunlar.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 5 Mart 2024 #4 İkinci el F310
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #5 aabcc dedi: İkinci el F310. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolu ürün istemiyorum telefona bağlamam gerek.
aabcc dedi: İkinci el F310. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolu ürün istemiyorum telefona bağlamam gerek.
Freddy Fazbear Zeptopat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #6 Genel Markalar X3 Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Telefon Tutucu Stand - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar X3 Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Telefon Tutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam 450 TL'ye Xbox kolu bulamadım ama bu işinize yarar umarım.
Genel Markalar X3 Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Telefon Tutucu Stand - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar X3 Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Telefon Tutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam 450 TL'ye Xbox kolu bulamadım ama bu işinize yarar umarım.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 5 Mart 2024 #7 Groah dedi: Hocam kablolu ürün istemiyorum telefona bağlamam gerek. Genişletmek için tıkla... Birader o tarz şeyler için bütçen az en mantıklı alabileceğin ürün ikinci elden F310 olur.
Groah dedi: Hocam kablolu ürün istemiyorum telefona bağlamam gerek. Genişletmek için tıkla... Birader o tarz şeyler için bütçen az en mantıklı alabileceğin ürün ikinci elden F310 olur.
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #8 Freddy Fazbear dedi: Genel Markalar X3 Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Telefon Tutucu Stand - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar X3 Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Telefon Tutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam 450 TL'ye Xbox kolu bulamadım ama bu işinize yarar umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten şu an elimde bundan var aynısını almayı düşünmüyorum. Kaan Diktaş dedi: Birader o tarz şeyler için bütçen az en mantıklı alabileceğin ürün ikinci elden F310 olur. Genişletmek için tıkla... Ben yalnızca PC'ye bağlamayacağım telefon içinde kullanacağım bu yüzden kablosuz alacağım.
Freddy Fazbear dedi: Genel Markalar X3 Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Telefon Tutucu Stand - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar X3 Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Telefon Tutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam 450 TL'ye Xbox kolu bulamadım ama bu işinize yarar umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten şu an elimde bundan var aynısını almayı düşünmüyorum. Kaan Diktaş dedi: Birader o tarz şeyler için bütçen az en mantıklı alabileceğin ürün ikinci elden F310 olur. Genişletmek için tıkla... Ben yalnızca PC'ye bağlamayacağım telefon içinde kullanacağım bu yüzden kablosuz alacağım.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 5 Mart 2024 #9 Groah dedi: Hocam zaten şu an elimde bundan var aynısını almayı düşünmüyorum. Ben yalnızca PC'ye bağlamayacağım telefon içinde kullanacağım bu yüzden kablosuz alacağım. Genişletmek için tıkla... Bu bütçe de alacağın kablosuz ürün seni tatmin etmez.
Groah dedi: Hocam zaten şu an elimde bundan var aynısını almayı düşünmüyorum. Ben yalnızca PC'ye bağlamayacağım telefon içinde kullanacağım bu yüzden kablosuz alacağım. Genişletmek için tıkla... Bu bütçe de alacağın kablosuz ürün seni tatmin etmez.
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #10 Kaan Diktaş dedi: Bu bütçe de alacağın kablosuz ürün seni tatmin etmez. Genişletmek için tıkla... İstediğim yerde kullanamadıktan sonra en kalitelisini alsam ne yazar?
Kaan Diktaş dedi: Bu bütçe de alacağın kablosuz ürün seni tatmin etmez. Genişletmek için tıkla... İstediğim yerde kullanamadıktan sonra en kalitelisini alsam ne yazar?