En fazla 500TL Gaming mouse önerisi

enesozc

Hectopat
Daha fazla  
Ben PUBG, CS:GO, Valorant vb. başka başka oyunlar oynarım. Hikayeli oyunlar için pek bir önemi yok. Bana en fazla 500TL olacak şekilde mouse önerir misiniz? 500TL'yi azıcık geçebilir.

Ben PUBG, CS:GO, Valorant vb. başka başka oyunlar oynarım. Hikayeli oyunlar için pek bir önemi yok. Bana en fazla 500TL olacak şekilde mouse önerir misiniz? 500TL'yi azıcık geçebilir.
50₺ ekleyebilirsen,
ekleyemezsen arkadaşın önerdiği Rival 600'ü alabilirsin ama yanındaki skatezler bazen eriyor diye biliyorum.

Razer olan daha iyiyse onu alırım. 50 TL sıkıntı olmaz gibi.

Razer olan daha iyiyse onu alırım. 50 TL sıkıntı olmaz gibi.
Sensör olarak en iyi sensörlere sahiptir. Bence onu almalısın, bu arada elinin boyutları nedir? Bilek çizgisinden orta parmağına kadar ölç ve baş parmağın eline yapışık iken enini ölçüp atar mısın?

Bilek çizgisinden orta parmağa 18cm, baş parmağım elime yapışık iken eni 10cm.

Tutuş şeklin palm ise razer basilisk v2'ye de bakabilirsin.

Stokta yok.

Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bence bunu alabilirsin 50 TL daha ekleyerek, bu bütçedeki en iyi mouse olabilir.

Wireless istersen bunlar var.

Razer Basilisk X Hyperspeed Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sağ elini kullanıyorsan ve palm tutuşa sahipsen alabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…