En fazla 600 TL gamepad önerisi

Adem Hamza

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Şu ara borçlar çok ailemde o yüzden yüksek bir şey alamıyorum. Ancak kuzenim ile ramazanda pes, FIFA, It Takes Two gibi oyunlar oynamak için gamepad arıyorum. İlk Snopy'nin SG-R360 modelini almıştım 3 ay dayanmadı. Bütçe maksimum 600 çok zorlarsam 700. bu fiyata sağlam, dayanıklı gamepad öneriniz var mıdır? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Şu ara borçlar çok ailemde o yüzden yüksek bir şey alamıyorum. Ancak kuzenim ile ramazanda pes, FIFA, It Takes Two gibi oyunlar oynamak için gamepad arıyorum. İlk Snopy'nin SG-R360 modelini almıştım 3 ay dayanmadı. Bütçe maksimum 600 çok zorlarsam 700. bu fiyata sağlam, dayanıklı gamepad öneriniz var mıdır? İyi günler.

F310.

Selamlar. Şu ara borçlar çok ailemde o yüzden yüksek bir şey alamıyorum. Ancak kuzenim ile ramazanda pes, FIFA, It Takes Two gibi oyunlar oynamak için gamepad arıyorum. İlk Snopy'nin SG-R360 modelini almıştım 3 ay dayanmadı. Bütçe maksimum 600 çok zorlarsam 700. bu fiyata sağlam, dayanıklı gamepad öneriniz var mıdır? İyi günl

f310 n11den alırsan ilk alışverişe 150 tl indirim var eğer ilk alışverişin değilse hesabı silip yeni hesap oluşturabilirsin Logitech F310 Kablolu Pc Gamepad 940-000138 Fiyatları ve Özellikleri ama fiyatı düşebilir daha çünkü 680 liraydı 1 ay olmadı daha.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı