En fazla 700 TL BlueStacks çalıştırılabilecek VDS önerisi

Hocam ne yaptınız buldunuz mu? Aklıma fikir geldi 2. el nadiren 500₺ onun haricinde genelde 750-9
1000₺ arası R5 1600. 2.5 k anakart 2. el ise 2K 16 GB RAM 1 k RX 580 2 k falan saysak böyle bir sistem alıp kullansanız iyi olmaz mı? Bilmiyorum ekran kartlı sunucu fiyatlarını ama 1-2 yıl kullanacaksan 1 kdan hesap etsek uyguna geliyor.
Bir keresinde 1.2K ya R5 3600 bulmuştum sahibinden de yaklaşık 1 ay önce.

Hocam sorunu VDS bulmadan hallettim. Ancak febzen gercekten yardimci oldu bana butun konularda. Ben direkt PC almayi tercih etmedim cunku yapacagim is icin PC toplamakta elektrik olarak zora sokabilirdi beni 😅 en az 8-9 bilgisayar calistirmam gerekiyor cunku o sekilde. Yine de butun arkadaslara tavsiyeleri icin teşekkür ederim. VDS konusunda da Febzen'in CPU'lu VDS'leri emulator calistirabiliyor gercekten dedikleri dogru ve sorunsuz calistiriyor. Ben sadece yavas oldugu icin begenmedim ve daha ucuz bir yol buldum kendi sorunumu halletmek icin.

Hocam sorunu VDS bulmadan hallettim. Ancak febzen gercekten yardimci oldu bana butun konularda. Ben direkt PC almayi tercih etmedim cunku yapacagim is icin PC toplamakta elektrik olarak zora sokabilirdi beni 😅 en az 8-9 bilgisayar calistirmam gerekiyor cunku o sekilde. Yine de butun arkadaslara tavsiyeleri icin teşekkür ederim. VDS konusunda da Febzen'in CPU'lu VDS'leri emulator calistirabiliyor gercekten dedikleri dogru ve sorunsuz calistiriyor. Ben sadece yavas oldugu icin begenmedim ve daha ucuz bir yol buldum kendi sorunumu halletmek icin.
Nasıl bir yol buldunuz hocam merak ettim açıkçası :D muhtemelen yavaşlığın sebebi ekran kartsız olmasıdır

Ucuz yollu bir alternatif var mi ilk basta denemelik. En azindan 1000TL'lik falan yani. Fiziksel veya ekran kartli sunucu artik ne gerekiyorsa. Ekran karti 1-2 GB yeter herhalde diye dusunuyorum 4 GB de %30 kullaniyor hatta onu bile kullanmiyor.

Program kurup oyunda calistirmam gerekiyor 😅 kendim bilgisayar istesem alirdim zaten ancak benim bilgisayarimla alakasi yok meselenin. Direkt bir sanal sunucu lazim ki orada calistirayim. Aksi taktirde bilgisayarim en iyisi bile olsa 7/24 acik birakmam gerek ve bu beni daha cok zarara sokar. Hem cihazim eskir hem sinirli emulator calistirabilirim.

Ugphone kullanabilirsin hocam gayet fiyatları uygun ben oyunu açık birakip 7/24 farm yapıyordum 2 ay kullandim gayet de güzeldi oyunu simdi oynamıyorum o yüzden ugphone kullanmayı bıraktım.

Hocam ne yaptınız buldunuz mu? Aklıma fikir geldi 2. el nadiren 500₺ onun haricinde genelde 750-9
1000₺ arası R5 1600. 2.5 k anakart 2. el ise 2K 16 GB RAM 1 k RX 580 2 k falan saysak böyle bir sistem alıp kullansanız iyi olmaz mı? Bilmiyorum ekran kartlı sunucu fiyatlarını ama 1-2 yıl kullanacaksan 1 kdan hesap etsek uyguna geliyor.
Bir keresinde 1.2K ya R5 3600 bulmuştum sahibinden de yaklaşık 1 ay önce.

Hocam kusura bakmayin konu gozumden kacmis. Dediğinize benzer bir şey yaptim kendi bilgisayarim uzerinden kullanıyorum ancak çok işlevsel olmuyor. Şimdi tekrar ya dediğiniz gibi 2. el bir sistem ile denemeyi veya VDS ile denemeyi dusunuyorum. Uzun zamandır işlerle dolu oldugum icin cok deneme şansım olmadı 😔🙏🏻

Ugphone kullanabilirsin hocam gayet fiyatları uygun ben oyunu açık birakip 7/24 farm yapıyordum 2 ay kullandim gayet de güzeldi oyunu simdi oynamıyorum o yüzden ugphone kullanmayı bıraktım.

Ugphone fiyatlari cok yuksek hocam. Normalde almamiz gereken fiyatlar cihaz basina 2-3 dolarken ugphone ve redfinger en az 8-9 dolardan basliyorlar bir de en dusuk planlar icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı