ThothButSad
Hectopat
Daha fazla
7000TL'ye GTX 1660 mı bakıyorsunuz? Bu fiyata alacağınız en düşük kartın RTX 2060 olması gerek. Fırsat kovalayın. Tok olmayan satıcılar bu fiyatların bile altına RTX 2060 satarlar. Onun için bile fazla fakat GTX 1660 gibi bir karta 7000TL. Kendim için konuşacak olursam kafama sıkarım daha iyi.
Yurt dışı kart için örnek:
Satılık: Galakuro RTX 2060 6 GB ekran kartı
Ürün Amazon Japonya üzerinden alınmıştır. Hiç kullanılmamıştır. Jelatinleri açılmamış olup, kapalı kutudur. Türkiye'de Galax olarak isimlendirilen markanın Japonya'daki adı galakuro'dur. Bu modelin Türkiye içerisindeki model adı Galax RTX 2060 1-Click OC olarak geçmektedir. İstediğim fiyat...www.technopat.net
Yurt içi kart örnek:
Satıldı: RTX 2060
Motor yükselteceğimden satıyorum. Gigabyte RTX 2060 modelidir. Fiyatı 4 bin TL. Ürün detayları; https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-2060-oc-192bit-gddr6-dx12-ekran-karti/ İletişim: .mehmet#0267 meh0r474@gmail.comwww.technopat.net
Örneğin pazarlıkla 6000TL'e alabileceğiniz RTX 2060 ROG:
GeForce RTX 2060 Asus Strix Rog - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 928791140
GeForce RTX 2060 Asus Strix Rog - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kapalı kutu RTX 2060 ROG:
ASUS ROG STRİX RTX 2060 KAPALI KUTU SIFIR ÜRÜN - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 928551650
ASUS ROG STRİX RTX 2060 KAPALI KUTU SIFIR ÜRÜN - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Örnekleri çoğaltabilirim. Bu bütçelerde en düşük kartınız RTX 2060 olsun.
En düşük oyun derken neyi kastediyorsunuz? Aradaki fark:Selam teşekkür ederim öncelikle en düşük oyunda RTX 2060 ile kaç FPS ve GTX 1660 ile kaç FPS alırım söyleyebiliri misiniz?
GIGABYTE RTX 2060 SÜPER ÇİFT FANLI 8 GB EKRAN KARTI SIFIR ÜRÜN - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 930703194
GIGABYTE RTX 2060 SÜPER ÇİFT FANLI 8 GB EKRAN KARTI SIFIR ÜRÜN - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
En düşük oyun derken neyi kastediyorsunuz? Aradaki fark:
2. el istemiyorum ve OpenGL 4.6 desteki istiyorum DX'de 12
Sıfır almanızı önermiyorum. Çok fahiş fiyatlar. Ama illa sıfır alacağım diyorsanız buna bakabilirsiniz:2. el istemiyorum ve OpenGL 4.6 desteki istiyorum DX'de 12
Sıfır almanızı önermiyorum. Çok fahiş fiyatlar. Ama illa sıfır alacağım diyorsanız buna bakabilirsiniz:
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu kartların hepsi en güncel teknolojileri destekler. RTX 2060, DX 12 ve OpenGL 4.6 destekliyor.Hocam teşekkür ederimde siteden girdim bilgilerden OpenGL 4.5 bu?