Kafan karışmış senin. OpenGL 4.6 desteği dediğin Kepler'den beri tüm NVIDIA GPU'larda var. Kepler dedim de GTX 600 serisi.
GTX 2060 DLSS olmadan %20 kadar daha iyi, üzerine DLSS ve RTX gibi yeni teknolojileri destekliyor. DX12 Ultimate ise GTX 2000 serisi ve üstünde destekleniyor sadece, 1660S desteklemez.
Kafan karışmış senin. OpenGL 4.6 desteği dediğin Kepler'den beri tüm NVIDIA GPU'larda var. Kepler dedim de GTX 600 serisi.
GTX 2060 DLSS olmadan %20 kadar daha iyi, üzerine DLSS ve RTX gibi yeni teknolojileri destekliyor. DX12 Ultimate ise GTX 2000 serisi ve üstünde destekleniyor sadece, 1660S desteklemez.
9400GT Kepler'den sonra değil. Tesla o, 2008'den kalma. Kepler 2012. Bu arada OpenGL'nin dokümanlarına göre konuşuyorum ben, NVIDIA daha eski serilerini kendi yazılım desteği ile OpenGL 4.6'ya güncellemiş olabilir.
Baktım şimdi NVIDIA'dan, GeForce 400 serisine kadar güncellemiş.
Ama kesin olan bir şey var en güncel DX12 desteğini istiyorsan GeForce 2000 serisi en aşağı gereken.
Kartı satın aldıktan sonra güncel sürücüyü yüklediğiniz zaman, OpenGL 4.6 ve diğer güncel teknolojiler kurulacaktır. Satıcıların öyle yazıldığına bakmayın.