Bu modelin renk gamutu hakkında bilgi var mı? Kontrastı, maksimum parlaklığı gayet yüksek ve gecikme değeri de VA panel göre güzel ama renk değerlerine dair bir bilgi bulamadım.
7500 TL'ye at bakalım rakibini.Yeni oyunlarda 4060 yamuluyor 1080P'de bile. 2K kesinlikle onermeyiz. Yukarida atilan 25G3ZM'yi al geç.
Rakibi 2K tarafinda gayette var.
7500 TL'ye at bakalım rakibini.
6000 TL'ye agon AG275QXN var ve daha iyi bir monitor genel anlamda.
Elektronik: AOC AG275QXN 2K 165 Hz 5.999 TL
Cevap yazmadan önce ana mesajı okuyunuz. Bu monitör hakkında fikirlerimiz değişti. Bu monitörün gecikme ve ghosting durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi, renk gamutu yüksek ve kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir...www.technopat.net
Bayağı arada kaldım şu an, KTC mi daha iyi bu mu? VA panel iyi bir panel mi bilgim yok arkadaşımda Gamepower şu an ve hiç memnun değil. IPS daha iyi değil mi?
Rekabetci oynadigi icin evet IPS daha mantikli olur. Genel kullanim icin iyi bir VA daha iyi renk verir IPS'ten.
Ileride yukseltme yapacaksa ve genelde rekabetci takiliyorsa yukarida soylenen KTC mantikli.
Eger genel kullanim icin daha iyi bir monitor istiyorsa bu fiyata kacirmasin. OverDrive modunu medium ayarlamayi unutmasin.
AGON 27" AG275QXN/EU 165Hz 1ms HDMI DP USB 3.2 HDR400 FreeSync Premium QHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
AGON 27" AG275QXN/EU 165Hz 1ms HDMI DP USB 3.2 HDR400 FreeSync Premium QHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile AG275QXN/EU ITOPYA'dawww.itopya.com
KTC H27t22C sipariş verecek o zaman başka öneriniz yoksa IPS için?
Hocam KTC'nin indirimi bitmiş ama arkadaşım VA ya güvenemiyor. Alınır diyosanız Agon'u stok bitmeden sipariş vereceğiz hemen.
Ghosting sorunu varmış galiba?
Rekabetciyi cok hard oynamiyorsa alinir, eger hard oynuyorsa bunu oneririm. Yine mukemmel hizli degil bir IPS'e gore ama eger hard oynuyorsa ve hikayeli oyun oynama dusuncesi pek yoksa alinabilir. Eger hikayelide oynarin diyorsa agon alsın.
Paneli gayet iyi bu fiyata oxide TFT 8 cof panel ve bu renk gamutu muazzam.
Eki Görüntüle 2572587Eki Görüntüle 2572588
OverDrive ayarı medium veya biraz overshoot sorun olmayacaksa Strong'da kullanilirda ghosting minimuma iniyor, Black smearing var biraz sadece. Yine de tekrar soyluyorum amac agirlikli rekabetci oyunlarsa ilk secenek olmasi pek dogru olmaz.
Tam sipariş verecektik şansımıza stok bitti. Koorui G2421V 23.8 İnç Monitör, 180Hz Oyun Monitörü, QHD 2560x1440 IPS, Adaptive-Sync Premium, 2x HDMI 2.0 + DP 1.4, VESA 75x75mm, E-Spor Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu ürün nasıl KTC'ye göre iyi mi?
Attigim James Donkey daha iyi.
Rehber: En ucuz 2K 180Hz PPS monitör olan James Donkey Epic Q40 nasıldır?
İlk olarak sadece bu monitör özelinde beğendiğimi, markayı ve diğer ürünlerini çöp olarak bulduğumu söylemek istiyorum. Normalde bu tarz markaların ürünleriyle alakalı konu açmıyorum. Sadece 2.defa böyle bir konu açıyorum. Normalde açmam ama nadirende olsa F/P ürünler çıkabiliyor. Konusunu açtım...www.technopat.net