Drâvênbaba
Hectopat
Cevap için teşekkürler. Şİmdilik 2k düşünüyorum genel olarak oyun odaklı bir sistem almayı planladığım için. Fakat Ful Hd daha iyi derseniz ona da yönelebilirimFul HD mi yoksa 2K monitör mü istiyorsunuz ve kaç Hz olsun?
Geçenlerde Unlost'un paylaştığı videodaki sistem hoşuma gitti ve peşin fiyatına 6 taksit özelliğinden dolayı almaya karar verdim. Bu sistem için maksimum 8 bin TL olacak şekilde monitor önerisi olan varsa mutluluk duyarım.
GA SEKTÖR-X R7-9700X 32 GB 1 TB SSD 12 GB RTX5070 Free Dos Masaüstü Oyuncu Tavsiye Sistem Fiyatları ve Özellikleri
GA SEKTÖR-X R7-9700X 32 GB 1 TB SSD 12 GB RTX5070 Free Dos Masaüstü Oyuncu Tavsiye Sistem en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Muhtemelen MSI MAG 275QF'ten bahsediyorsun, evet güzel monitördürTam 8bin tl'ye msi'ın 2k güzel bir monitörü vardı ama linki şuan yok elimde. Belki daha iyisini gönderen olabilir ama benim hoşuma gitmişti.
Bu sistem alınamaz parçaları kötü.Geçenlerde Unlost'un paylaştığı videodaki sistem hoşuma gitti ve peşin fiyatına 6 taksit özelliğinden dolayı almaya karar verdim. Bu sistem için maksimum 8 bin TL olacak şekilde monitor önerisi olan varsa mutluluk duyarım.
GA SEKTÖR-X R7-9700X 32 GB 1 TB SSD 12 GB RTX5070 Free Dos Masaüstü Oyuncu Tavsiye Sistem Fiyatları ve Özellikleri
GA SEKTÖR-X R7-9700X 32 GB 1 TB SSD 12 GB RTX5070 Free Dos Masaüstü Oyuncu Tavsiye Sistem en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Anakart konusunda kararsız durumdayım dediğim gibi ama taksit fırsatı olduğu için alıyorum zaten teşekkürler cevap için...Konu dışında şunu söyleyeyim PC'yi aldıktan sonra PSU değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim. Öğrenci indirimiyle g65b alabilirsiniz:
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Psu sorununu kendim düzeltirim büyük ihtimal teşekkürlerMonitörü bilmem de o sistem alınmaz bence. Gamepower PSU'ya o parçaları emanet etmezdim ben.
Hocam tamamen öğrenmek için soruyorum kötu olan özellikleri paylaşabilir misiniz ona göre karar vermem lazım teşekkürlerMuhtemelen MSI MAG 275QF'ten bahsediyorsun, evet güzel monitördür
Bu sistem alınamaz parçaları kötü.
İsteğinize göre ozelleştirme yaparak bu sistemi almanızı tavsiye ederim:
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Anakart konusunda kararsız durumdayım dediğim gibi ama taksit fırsatı olduğu için alıyorum zaten teşekkürler cevap için...
PSU sorununu kendim düzeltirim büyük ihtimal teşekkürler.
Hocam tamamen öğrenmek için soruyorum kötu olan özellikleri paylaşabilir misiniz ona göre karar vermem lazım teşekkürler.