En fazla 80 TL Amazon üzerinden 0.7 kalem önerisi

karul

Decapat
Amazon üzerinde 200 TL'ye 50 TL indirim var. Termos alacağım fakat fiyatı 175 TL. Yanına güzel bir uçlu kalem arıyorum. En fazla 80 TL verebilirim. Amazon üzerinden alacağım. 0.7mm tercihimdir.

Üniversiteyi açıktan okudum bu sebepten ötürü 3 yıldır örgün eğitim yüzü görmüyorum, 80 TL kalem önerisi yazısı görünce toplu alacaksınız sandım ve Faber Castell ve Rotring ürünlerine baktığımda sınıfta yerlerden topladığımız kalemlerin 400TL olduğunu gördüm bu konu moralimi çok bozdu.

Dert yanmamı es geçip senin ihtiyacına gelirsek ortaokulda en sevdiğim kalemim olan Tikky'i önerebilirim, kapağını söküp ağzında çiğneyesin gelebilir ama yapma dudakta yara yapıyor.

Normalde uni-ball kuru toga alacaktım fakat Amazon üzerinde satılmıyor sanırım.

Normalde uni-ball kuru toga alacaktım fakat Amazon üzerinde satılmıyor sanırım.
Bu kalemi bilmiyorum yorum yapamayacağım, önerdiğim kalemden ortaokulda birden fazla vardı bende baya kullanışlı, tutarken parmağı acıtmıyordu. Okuldan kaçarken kapağını çiğneyerek çıkıyordum okuldan boğazıma kaçmıştı kapağı sadece kapağı ile anım kötü olduğu için aklımdan çıkmıyor.

Bu rotringler metal mi yoksa plastik mi? Ayrıca set olmasına gerek yok. Silgim zaten var. Uçta kırtasiyeden vs. alabilirim. Sadece kalem 80-90 TL olursa daha iyi olur.

Kötü olmuş. Bahsettiğim kalemin ucunda mekanizma var. Ucu dönüyor. Nasıl tutarsan tut aynı kalınlıkta yazıyorsun. Çok hoşuma gitti fakat Amazon'da satışı yok. Keşke olsa.

Çabuk bozuluyor bunlar.
https://www.amazon.com.tr/Scrikss-Graph-x-Mekanik-Kurşun-Kalem/dp/B07D7GVQ5D/ref=sr_1_2?crid=396991H0U0XNZ&keywords=scrikss%2Bgraph%2Bx&qid=1693834197&sprefix=scrikss%2B%2Caps%2C145&sr=8-2&th=1
Metal gövdeli bu kalem daha iyi, attığım 0.5mm versiyonu yalnız.
Bunun tek kötü yanı ucu açık şekilde yere düşerse uç desteği yamuluyor. Ama onun dışında hiçbir şey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…