En fazla kaç Mbps hız alabilirim?

Abranas

Hectopat
Şu anda 50Mbps internet kullanıyorum, kesinti vs. yaşamıyorum. Yakın zamanda da taahhüdümü yenileyeceğim. Bununla beraber int. Hızımı da arttırmayı düşünüyorum. Bu modem değerleri ile en fazla kaç Mbps int. Kullanabilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 90
Hangi firmayı kullanıyorsanız (örneğin türktelekom) o firmanın altyapı sorgulama sitesine gidin. Oraya adres bilgilerinizi girerek alabiliceğiniz en yüksek hızı kontrol edin. Modem panelinden bakarsak 100mbps bile alabilirsiniz gibi duruyor ama bu sonuçlar garanti değil. Benim de modem panelimde 64500 küsur birşey yazıyordu ama altyapım max 55 destekliyor.

Ama altyapı değerleriniz gayet güzel.

Hangi interneti kullanıyorsan uyeligini gir paket yukselt bolumunden maksimum paket gozukur ya da altyapı sorgula bende altyapı gozukmuordu ADSL 16 vardi bende ben VDSL de ADSL kullanıyormusum destek kaydinda 100 Mbps sende onlara sorabilirsin

uygulamada 100mbps paket gozukuyor hocam sadece
tt altyapısı fakat kendi sitesinde bile sorguladığımda altyapı yok olarak gözüküyor.
Saha dolabındaki mesafeyle evimdeki fark yaklaşık 20m civarında

uygulamada 100mbps paket gozukuyor hocam sadece

tt altyapısı fakat kendi sitesinde bile sorguladığımda altyapı yok olarak gözüküyor.
Saha dolabındaki mesafeyle evimdeki fark yaklaşık 20m civarında
Dostum altyapini goremiorsun hicbi siteden gormezsin cok. Basitce yardim edeyim sana 50 mpbs aliorsan buyuk ihtimal vdsl portun var bos port olmadigi icin oyle gozukuor bende 1 hafta once hallettim interneti internet saglayicini soyle bana

Saha dolabı dibinizde hocam. Sanırım boşta port olmadığı için altyapı gözükmüyor. Bu siteyi kullanarak altyapı sorgulayın. İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
burda da yok gösterdi. Halbu ki şuan 50mbps kullanıyorum, anlam veremedim.

Dostum altyapini goremiorsun hicbi siteden gormezsin cok. Basitce yardim edeyim sana 50 mpbs aliorsan buyuk ihtimal vdsl portun var bos port olmadigi icin oyle gozukuor bende 1 hafta once hallettim interneti internet saglayicini soyle bana
Türk telekom

Burada da yok gösterdi. Halbuki şu an 50Mbps kullanıyorum, anlam veremedim.

Türk Telekom

Dedigim gibi bende hiçbir turlu bulamamistim cozmem 3 gun aldi ama basit hemen musteri hizmetleri destek bolumune gir kayit olustur hat degerlerime gore alabilecegim maksimum hizini ogrenmek istiyorum de paketimi ona gore deistireceğim de direk ilgilenirler ben TurkNet'e yazdim 1 saatte hallettim

burda da yok gösterdi. Halbu ki şuan 50mbps kullanıyorum, anlam veremedim.

Türk telekom
Benimde bu konum var knk alt yapim yok ama internetim var die acmistim kimse cozemedi kendim buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…