En Fazla Kaç Sayfa Kitap Okudunuz?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı
Herkese iyi forumlar :) Ben kitap okumayı sevmesem bile, sürükleyici bir roman buldum ve 450 sayfayı 21 saat'te okudum. Dün sabah kitabı elime aldım, ve 1 saat uyudum 10 dk. önce bitirdim. Sabırlı biri değilim fakat bilmiyorum nasıl başardım :D :confused: Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum...

Tarih kitaplarını severim. Özllille de Yavuz Bahadıroğlu'nun. :) Bir de Mustafa Kutlu'nun kitaplarını seviyorum.

Ama şu Labirent, Açlık Oyunları, Şimşek Hırsızı gibi kitapları beğenmedim, okumam da. Ergen kitapları gibi geliyor (gerçi ben neyim :ıslık:). Tabi Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi serisi hariç. :)

Bende şimdi Oğuz Atay tutunamayanlar aldım eve doğru gidiyorum [emoji2]

Çok hoşuma giden bir bölümü paylaşmak istiyorum "Sevgili insalık! Bir çocuk masumuyetiyle bir kere daha "elma" diyoruz. Ne olur çık artık". Tavsiye ederim. Oğuz ATAY -Tutunamayanlar.

Tarih kitaplarını severim. Özllille de Yavuz Bahadıroğlu'nun. :) Bir de Mustafa Kutlu'nun kitaplarını seviyorum.

Ama şu Labirent, Açlık Oyunları, Şimşek Hırsızı gibi kitapları beğenmedim, okumam da. Ergen kitapları gibi geliyor (gerçi ben neyim :ıslık:). Tabi Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi serisi hariç. :)
Evet Mustafa Kutlu'yu ben de severim. İyi kitapları vardır. Konu hort.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı